Dunkin'

Sitter just nu och äter min första doughnut från Dunkin' Donuts!
Bättre sent än aldrig :)
Sharon och Lee åkte till the mall och på vägen hem köpte de massa olika sorter så att jag skulle få prova några. Nu äter jag en som är fylld med äpplen. Gooooott.

Och ja, Jojo undrade vad för country artister jag gillar?
Just nu älskar jag Miranda Lambert rätt mycket. Sen så är Blake Shelton, Toby Keith och Luke Bryan bra också :)

Så ja, vad ska jag göra på min födelsedag? undrar ni.
Jo, blir ingen fest eller så hade jag inte tänkt. Men ska ut och äta med några kompisar på söndag :) Det blir nog kul.

Och prom?
Jo, jag ska gå med Katelyn och hennes kompisar. Det är alltså Katelyn som har skrivit lite här på bloggen. Ska bli kul även om jag inte riktigt känner de flesta av dem. De verkar snälla. Vi ska hyra en limo! Hur awesome är inte det liksom? Hehe. Och får se vad vi kan hitta på efteråt. Hur som helst blir det nog en bra kväll. Katelyn är snäll som tar mig under sina vingar!

Och ja, jag har glömt hur man pratar svenska så skriver på engelska:
Today the people of North Carolina voted on an amendment to their constitution that bans gay marriage. 58% voted for the amendment. (42% against it alltså)

I 30 delstater är det alltså nu förbjudet för folk av samma kön att gifta sig. Virginia är en av dem. Många här som tycker att det är fel eftersom "God created marriage as a sacred institution beween a man and a woman", vilket jag har hört ofta. Men många håller däremot med mig om att det borde tillåtas. Vilket är skönt. Tror att det kommer ändras så småningom, bara synd att det går så långsamt.

Vet ni vad - jag vill nästan läsa bibeln. Det skulle vara så himla intressant. Bara se vad som FAKTISKT står där i och vad som går att tolka på 10 olika sätt.“marriage between one man and one woman is the only domestic legal union that shall be valid or recognized in this state.”Kommentarer
Postat av: Ragnhildur Hermannsdottir

Hej Anna min, imorse sa de på nyheterna här att Obama var för giftemål mellan människor av samma kön men om det ska gälla överallt i USA vet jag inte.

Imorgon åker jag med Loi till Umeå för att titta på det nyaste förvärvet i familjen, lille Isak. Loi har just blivit farfar och jag gammelfarmor, just det, känns konstigt men så är det. Och till hösten kommer en liten tös hos Maria, vad kul! Vill också passa på att gratulera dig på din födelsedag den 14 och hoppas att du får en fin dag och har också jätteroligt på din prom! Hälsn/farmor

2012-05-10 @ 19:20:38
Postat av: Jojo

http://www.buzzfeed.com/mjs538/steps-to-help-you-evolve-your-views-on-gay-marriag

2012-05-11 @ 09:18:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0