Veckan

Ååååh så förbannad för jag skrev allt och sen var jag tvungen att skriva om det för blogg.se är dumt i huvudet. Klockan är mycket men det är väl dags att blogga så VARSEGODA!

Tisdag: Katie fyllde 18! YaaaySå efter skolan piercade hon näsan :)
Elizabeth och Katie


Sen drog vi till the mall och Shaun gjorde dumma saker som vanligt, typ ramlade och vinkade till folk han inte kände. Typiskt honom. Vi hade kul dock.
Och efter det åt vi middag på Cheddar's! Såååå gott


Onsdag: Efter skolan jobbade jag på mitt och Emily's "Zombie project" haha. Vår psykologilärare ger oss alltid lite skumma saker att göra, men hon är söt hehe. Vi skulle alltså göra mat av "hjärnor", till Zombies alltså. Typ "These cupcakes contain frontal and the occipital lobes which improves the Zombie's vision" osv. Eh.

Torsdag: Elizabeth fyllde 17! Vi åt middag på Kabuki, en jättejättecool japansk restaurang. Kocken lagade liksom mat framför en. Vår kock var så himla rolig, alltså åh. Han kastade mat på oss som vi skulle fånga med munnen. Jag och Elizabeth var de enda (av alla 10) som inte fångade något. Han kastade typ 10 räkor på mig och jag fångade inte en enda haha sånt slöseri va.Fredag: Katie's surprise party! Som jag har stressat över hela veckan haha. Tyvärr blev det väl inte exakt som planerat, för folk hade planer och kunde inte komma. Men de bästa kom i alla fall, och Katie hade ingen aning så hon blev glad! Hon älskar överraskningar. Och vårt hot tub :)Lördag: Följde med Katie till frisören där hon slingade håret. Sen hängde vi med Shaun, Derick och some other ppl resten av dagen. Vi hade kul i alla fall. Sharon och Lee blev lite oroliga dock för jag hörde tydligen inte av mig tillräckligt. Ibland glömmer jag att jag inte är i Sverige haha. Tänkte att "om de vill veta var jag är så smsar de väl" och sen så smsade de aldrig, så de fick de ju inte veta var jag var, så då blev de oroliga... Aaah. Haha ja ja, har lite dåligt samvete och de blev lite arga, men allt är bra nu :)

Idag har jag inte gjort ett dugg, bara slappat och njutit av vädret. Vi har haft 20 grader idag. Och så ska det vara hela veckan, till och med 25 en dag tror jag. Ser fram emot deeeeet hehe, jobbar på brännan redan nu. Oj vad jag ska vara brun när jag kommer hem, vänta bara ;)

Skola imorgon, känns jobbigt och jag HATAR drama club så himla mycket, såååå jobbigt och jag ångrar att jag någonsin gick med. Seriöst. Blä. Och jag har för mycket ansvar för att bara hoppa av så ja, tough shit Anna.Kommentarer
Postat av: Jojo

Flumskola, haha! Zombiiez

2012-03-12 @ 08:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0