15e marsMiss Virginia kom till vår skola förra veckan! Det var lite coolt antar jag.
Och åh, en tjej på vår skola är Miss Teen America, det är ju coolt ändå? Vann hela Teen America tävlingen liksom. Ja ja. Bredvid henne ser ni Chaz och Shanice. De var lite roliga och rappade haha. Och ja, självklart är Shauns stora huvud med också.

Har inget att blogga om!
Vad kan jag säga?
Vi hade 28 grader igår, helt galet. Gick omkring i en klänning och svettades typ. Jobbade hårt på brännan. Funderar på en spray tan, mina ben är så bleka. Men samtidigt vågar jag inte riktigt... Tänk om jag blir orange haha?

Imorgon är det Student + Teacher basketball game. Dvs ett lag med seniors spelar basket mot lärare. Vi måste vinna!! Älskar att alla lektioner kommer vara kortare, så att de är klara typ klockan 2, och sen har vi basketmatchen till klockan 3 typ. Och sen åker man hem. Man "måste" typ gå på matchen, om man inte checkar ut dvs (med förälders tillstånd och hela faderullan, det är komplicerat här) men det gör mig inget! Tycker det är kuuuuul. Saknar alla pep rallys och så vidare.

Och åh, det här med Twitter är kul. Amerikaner älskar att bråka på twitter. Vilket är kul för alla kan ju se det. Haha. Fattar inte. Prata med personen i skolan istället kanske? Smsa? Skulle hata om alla såg vad jag skrev liksom.

Om två månader (minus en dag) fyller jag 19! Vad gammal man är va. Känner mig som det i alla fall, de äldsta här är 18. Och den 19e maj är det prom. Vet inte om jag ser fram emot det..? Men antar att jag borde gå. Är ju utbytesstudent. Har nästan inget val känner jag, det ska ju vara en del av upplevelsen.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jojo

Klart du ska gå på prom ;) Ta massa bilder och ta hem och visa dem ^^

2012-03-16 @ 09:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0