Trött och o samman hängande (haha fattar ni?)

Imorse var det -10 grader. Imorgon ska det bli 10 och på fredag 15 grader. Alltså 8)
Blir lite knäpp. Men förhoppningsvis blir det inte kallt igen.
Eller jo, lite snö FÅR komma, MEN då får det minsann komma tillräckligt mycket för att vi ska få ledigt från skolan. Jag har blivit lat och bortskämd med värmen.

Jag menar i Sverige, i Stockholm, där är det snökaos och ingen kan komma till skolan... Men visst fan ska man vara där i alla fall. Okej, lärarna HAR överseende, de är ju människor de med, men det finns inget som kallas snowdays eller snödagar i Sverige. Det skulle ju inte funka. Vi skulle ju inte gå till skolan på tre månader vissa vintrar (även om det skulle vara rätt lockande. Sommarlov på vintern liksom. Thailandssemester).

Men imorse på radion när de sa "Frank County - 1 hour delay" så ba "JAAAA SA DE FRANKLIN COUNTY?!" för om man säger det med riktig söderdialekt hörs knappt "-lin" på slutet.
Satte på TVn och insåg att vår skola inte alls börjar en timme senare...

BESVIKELSEN.

Närå det är lugnt, det är bara äckligt kallt i skolan. Ingen värme i korridorerna eftersom det skulle vara slöseri med energi. Så många dörrar som så många människor går in och ut genom. Men det är ju lika kallt inomhus som utomhus. Vafan.

Vad mer har hänt då...

Jaa... Idag på draman skulle vi göra en scen från en känd saga/historia. Typ Robin Hood eller Narnia. Men jag, Josey, Ashley och Mariah valde Mean Girls eftersom vi började prata om den dumma blondinen i den filmen.
I filmen säger hon sig ha ett "femte sinne" för hennes bröst kan förutspå när det regnar. Och i slutet står hon i regnet, klämmer sig på ena tutten och säger "There's a 30% chance that it's already raining!" hahaha.
Det är i alla fall kul om man har sett filmen. Och jag såg den i förrgår.

Förresten, fick ju lite böcker från Sverige! Jag har glömt från vem.... Pappa och Anna? Maggan och Holmkell? Eller var det mamma och Bengt...? Förlåt jag glömmer alltid sånt...

I alla fall, rolig historia.
Ni minns när jag och Malin åkte till vattenparken i Massanutten?
När vi sågs där gav hon mig en bok. Det var nämligen så att hon hade tagit med sig en, EN ENDA svensk bok till USA. Och så hade hennes morbror skickat henne exakt samma bok i julklapp. Så hon hade dubbletter. Vad är oddsen... Och vem kan läsa en svensk bok annat än jag? Så ja, den fick jag!

Sen när jag kommer hem igen nästa dag har mina paket från Sverige kommit! Och jag som inte kan vänta öppnar dem direkt. Och vad får jag, om inte exakt samma bok som den Malin precis hade gett mig?
Jo. Verkligen.

En Dag heter boken, och jag har redan läst mer än halva. Den är faktiskt skitbra.
I alla fall, Malin ska få tillbaka sin bok snart, så ska hon ge den till en svensk tant i hennes kyrka.

Nu kanske inte ni tyckte det var så jättekul, eller ens coolt, men jag antar att man måste uppleva vissa saker för att det ska bli lite kul. Kan fortfarande inte fatta. Av alla böcker liksom... Haha.

Den kommer förresten på bio snart!


ELLER OJ den har redan haft premiär haha! Då får jag se den då!
(Oj Jim Sturgess var ju snygg med normalt hår)

Så nu har jag skrivit värsta långa saken, men egentligen har jag inte sagt någonting. Haha. Bara blajjjj.

Funderar på att gå på en basketmatch på Fredag.
XOXO,
Virginia girl....P.S.
^
Nej det där var inte okej.
Ni som har sett Gossip Girl förstår att jag blev inspirerad av det.
Det var ett skämt.
Men näe. Anna Victoria Hermannsdottir, inte okej.
Jag kan ju lika gärna börja skriva
"Heeeeej bloggen!!!!!!!!! ida hade ja på mej jätte fina och jätte dyra klädeeer o så köpte ja en latte på väg till skolan på Waynes men asså var den lixom kall när ja kom fram till Sturisplan för Lidingö e ju skit långt bort, aaah så himmla irriterande!"

Får jag någonsin en stroke och börjar prata eller skriva så... Snälla, kom ihåg att dödshjälp är lagligt i Belgien.

Oj jag tror jag behöver sova, blir flummigare och flummigare här. Har man inget att skriva blir det så antar jag. Förlåt men det händer inte så mycket just nu. Hihihi vänta om två veckor då jag får nya lektioner :)

Puss


Kommentarer
Postat av: Anna n

Åh alltså älskar dig och din blogg!!!!

2012-01-05 @ 21:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0