Lunar New Year

Kom ganska nyss hem från Laura. Helgen har bara flugit förbi. Jag och Malin har pratat svenska och asgarvat åt hur dåliga vi har blivit. Det är helt otroligt. Och vi har bara varit här halva tiden. Hahaha oj oj.

Så igår åkte vi till Valley View först, och shoppade lite. Jag gick lite nuts på Victoria's Secret. Fick ångest och lämnade tillbaka en BH. Köpte en söt klänning också :)

Key och Laura gick och lade sig tidigt, så jag och Malin satt framför Friends och pratade till klockan 1. Sen gick vi och lade oss, men istället för att sova pratade vi tills tre. Alltså det är så skönt att prata svenska. Saknar hur det känns. Men som sagt, den blir sämre och sämre. Nästan lite roligt haha :) Vissa ord sa jag på engelska liksom, för jag kom inte på vad det hette på svenska...

Sen idag drog vi till St. Andrews (tror jag) kyrka i Roanoke. Det är en jättegammal katolsk kyrka och där hade vi lite utsikt över Wells Fargo byggnaden (den högsta) och Roanoke Hotel (vita till vänster) och bakom ser ni berget där Stjärnan är :) Man kan nästan se lite av den, men den är inte tänd så. Ja.Kyrkan!Mässan pågick i typ 1h 40 min och var helt i vietnamesiska. Förstod ju inte ett dugg helt enkelt. Key försökte översätta en del. Efteråt var det en liten "fest" med massa god mat, folk i färgglada kläder, dansande barn och folk som sjöng. Sen helt plötsligt hördes massa smällare och trummor, och så kom en drake in och killen i den shakeade loss som bara den. Rätt kul, de var helt galna.Anledningen till att det var en vietnamesisk mässa här är att det är "Lunar New Year" idag :) Och många vietnameser här omkring.

Imorgon skoooola.

Varsågod för alla bilder, tog 30 minuter att ladda upp så :)

Kommentarer
Postat av: Jojo

Två dagar i Sverige och svenskan är tillbaka, lovar dig ;) Så njut av tiden du har i USA! Och btw, älskar din röda kappa <3

2012-01-23 @ 12:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0