Frogurt

Har haft en underbar dag.
Det är sådana här dagar som gör all hemlängtan värt det.
Så sitter här och är jätteglad just nu.

Katie hämtade mig vid 2-tiden idag. Det blev ingen rollerskating for Niklas och Junior (tysken och brasilianaren) försov sig, så vi gör det en annan gång. Men vi åkte till downtown Roanoke istället!

Och när vi parkerade kom ett par fram till oss och sa "We have one more hour left on this parking ticket, would you like to have it?" Ja tack! Så på så sätt fick vi gratis parkering. Det är ju rätt underbart. En av de saker jag älskar med USA, och speciellt med södern. Folk är så trevliga.

Så sen gick vi i alla fall till Frogurt och åt frozen yoghurt. Och jag tänkte mig typ det där frogurt-ståndet i Gallerian. Men nej, inte i USA inte. Det var självservering! Man tog ett stort plastglas och hällde i yoghurten. Fanns 8 olika smaker och man kunde kombinera lite som man ville. Fanns choklad, pepparkaka, mint, vattenmelon osv. Sen tog man det man ville ha på. Fanns färsk frukt, cheesecake-bitar, oreo-bitar, gummy worms, olika sorters choklad, saker man inte ens visste vad det var och kolasås och ja... Allt. Allt fanns där. Helt otroligt. Sen betalade man för hur mycket allt vägde :)Så gott!

Sen tog vi en tur till Roanokes konstmuseum Taubman Museum of Art.
Hade lite svårt att hitta parkering, tog en tur till ett garage där det stod "NO TRESPASSING" (såg vi sen) och hittade tillslut ett ställe men fattade knappt hur man betalade.... Väldigt förvirrande. Men det var nästan lite kul. "We're such a mess."
Konstmuseumet var coolt och visade sig att det var gratis på lördagar så det var ju bra!

Sen åkte vi hem till Katies syster som var jättetrevlig :)


Om 20 min börjar Miss America! Ska bli kul att titta på tycker jag. Hejar på Miss Virginia såklart. Tror jag ska fixa lite chokladdoppade jordgubbar också. Mmmmm...

Välkommen hem från Thailand till mamma och Bengt förresten!

Kommentarer
Postat av: Jojo

Guuud vad gott det låter VILL OCKSÅ HA!!!

2012-01-15 @ 10:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0