Halfway

Tjeeena snyggingar.

Idag var det min allra sista dag på den här terminen! Jag är numera halvägs i mitt utbytesår.

Tog sista provet i Astronomi ever. Provet var på 150 frågor, med 4 alternativ. Galet lätt. Men även om astronomi var sjukt tråkigt inser jag att jag har lärt mig sjukt mycket. Tex att medelavståndet mellan jorden och solen är 93 miljoner miles. Det visste jag inte innan. (Å andra sidan är jag väldigt dålig på det här med miles. Tror att 1 km = 3/5 mile. Eller så var det tvärtom...) Kan sjukt mycket fakta om rymden. Vad bra jag är!

Alltså fastän skolan här är väldigt lätt så känner jag ändå att jag har lärt mig galet mycket. Vet mer om amerikansk historia än svensk. Det känns ju bra liksom. Och alla stater? Jättelätt. Kan alla. Länder i Europa däremot? Nja. Lite rörigt där i mitten...

Och förresten! Gissa vem som fick högst slutbetyg i hela min engelskaklass?

Alex!

Nää, jag skoja bara, det var jag. "And.... You're an American citizen, right?" sa Ms.Holland till mig och skrattade lite. äääh det känns bra alltså :)

Och drama... Ah jag har tamefan blivit rätt bra. Och älskar alla i min dramaklass. Åh kommer sakna dem. Speciellt Josey, Ashley, Mariah, Kaitlyn Long (finns 4 Kaitlyns, absolut vanligaste namnet här och 20 olika stavningar), Kayla, Darius, Steve, Luke... Ja till och med lilla Zedric. Haha.

Åh okej, det har kanske inte ni tycker är så kul men jag tycker det är helt så gulligt. Milli älskar bollar. Hon vill leka apport med dem osv. Hon har en favoritboll som hon tappar bort hela tiden.

I alla fall, alldeles nyss ville hon att vi skulle kasta den åt henne. Så först gick hon till mig och jag fick kasta några gånger. Och när hon vill att man ska kasta stirrar hon på en tills man gör det. Sen gick hon till Lee och han fick kasta lite, och sen till Sharon. Hon gillar att inkludera hela familjen. Sen gav hon bollen till Chenoa (katten) och stirrar på henne som om typ "kasta då!" och Chenoa stirrar på bollen och Milli och ba... Va?

Alltså så söt! Hon fattar ju inte att en katt inte kan kasta en boll liksom. Ååh så söt. Jag älskar mina djur. Även om Chenoas mjau är det värsta jag någonsin har hört. Brukar säga att om Chenoa hade varit en människa hade hon varit Fran Fine från the Nanny.


Vi åt ute idag, vi gör det ungefär en gång i veckan på fredag eller lördag. Men alltså vi äter inte snabbmat utan vi går till restauranger osv. Idag åt jag fläskkotletter och bakad potatis :) Så gott.
Och när vi var där kom en av ägarnas man dit. Han är sheriff/polis eller något. Sen höjde han volymen på TVn, för han var med på nyheterna. För det är nämligen ett år sedan hans son blev mördad nästa fredag.

Alltså det är så hemskt. Hans son hette Alex, var 19 och hade ganska nyligen tagit studenten från Franklin County High School, min skola. Han blev skjuten av sin bästa vän. Alex hade, enligt honom, orsakat hans flickväns missfall.

Jättesorgligt :( liten tragedi här borta.

Så nu byter vi ämne så att det inte ska bli så ledsamt här. Vill ni veta något kul?
Igår skulle vi hälsa på hos vår granne lite snabbt för att gratulera henne på födelsedagen. Det hade tagit max 5 minuter att gå dit. Men vi tog bilen istället. Det tyckte jag kändes väldigt amerikanskt! Haha.

Imorgon ska jag och Katie åka rollerskates!

Puss och godnatt


P.S. I have a confession to make.... Jag har börjat använda Twitter. Ack.
Och Spring Break är den 9-13e april. Och plus helgerna innan och efter. Så 9 dagar alltsomallt.Kommentarer
Postat av: Jojo

Helt otroligt... stort grattis till beryget! ^^

Och jag DÖR på husdjuren, guuuuud vaad söötaaa :D Det är så underbart att de har sina egna små personligheter :')

2012-01-14 @ 13:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0