Moonshiners

Sitter just nu och tittar på Moonshiners på Discovery Channel. Ett fantastiskt program om Moonshiners här i området. Just nu är de precis brevid Franklin County tror jag. Hehe. Det är roligt.


Popcorn Sutton, min favorit.
Förstår knappt vad han säger och han är så himla söt och dansar runt och skrattar.


Älskar förresten att jag tappade ungefär 20 läsare under jullovet. Antar att folk är upptagna när de är lediga. Själv började jag skolan idag.... UUUh. Det var inte kul. Och vår kära Mr.Deskins gav oss ett open note quiz redan första lektionen. Det var ju snällt. Tack.

Vad mer... Det händer väl inget nytt. Termin nr 2 börjar den 16e tror jag, och innan det har vi 5 dagar ledigt. Då blir det Government, Psykologi, Intro to Leadership, och Spanska 4 (högsta möjliga). Inte alls säker på Intro to Leadership, egentligen vill jag ta något som fler seniors tar, men vet inte vad heller. Så det blir nog det ändå. Har hört att det är rätt kul. Däremot verkar det som att jag kommer ha 3rd Lunch.... Så jag kommer dö. Jag koimmer alltså ha lunch typ klockan 1 varje dag :( och jag som är hungrig klockan tio. Förhoppningsvis låter vår Intro to Leadership-lärare oss äta något på lektionen. Hehe.

Och ja, jag är nervös över lunchen. Det är nog de flesta iofs. Med sex olika luncher i vår skola lär jag ju knappast få äta med folk jag känner. Bläää. Hoppas jag hittar någon som vill äta med mig och som är snäll. Jag är ju från Sverige... Haha.


Kommentarer
Postat av: Jojo

Det är nog ingen fara, utbytesstudenter är ju rätt spännande :)

Ta med någon frukt eller något som du kan käka på någon 7-minutersrast?

2012-01-03 @ 12:01:02
Postat av: mia

du kommer snart ha flera nya lunch-vänner, tro mig :)

pusspuss saknar dig massor!

2012-01-03 @ 22:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0