Bra dag

Ja ingen stor grej blev det av det här med Jugoslavien. Mr Jamison var inte där idag, men det var däremot studentläraren Mr Saunders (han pluggar till att bli lärare på ett College i närheten) så han gick igenom kartan. Och när vi kom till Jugoslavien sa han "den kan ni ta bort" så ja. Ingen större grej med det.

Det här med volleyboll-killen.. Jorå det är så här att det finns en man som är 56 år, och han har ett volleyboll lag. Men han är den enda i det laget. Så han spelar alltså själv mot proffslag, typ The Vikings, Redskins, you name it. Och han vinner. Han är skitbra. Så han kom till våran skola för att prata om att man inte ska ge upp på sig själv, att man inte ska köra full, att man inte ska begå självmord osv. Och sen pratade han massa om Gud och Jesus och sen bad alla. Och sist men inte minst - han spöade skiten ur vår skolas Football-team, Ferrum College's football-team, våra brandmän + sheriffer i FC, vår skolas Volleyboll Varsity-lag, och massa andra! Galet :)Sen idag då.
Rätt nice dag!
Efter skolan dissade jag draman och åkte med Katie till en brottningsmatch (Shaun brottas såklart också). Det var rätt intressant. Luktade svett. Men ändå. Och trevliga killar i laget haha. Så jag hade kul. Och imorgon ska vi tillbaka!

Sen åkte jag och Katie till Outback Steak House där vi mötte Sharon och Lee! Och vi åt såååå god mat! Helt underbart! Har aldrig haft en sån god stek i hela mitt liv! Åh jösses. Bästa stället hittills. Fullpackat dock.


Kommentarer
Postat av: Bengt

Så Jugoslavien är alltså i och med detta ett "auktoriserat" land enl Jänkarna och ska inte ifrågasättas, eller?

2012-01-28 @ 08:52:21
Postat av: Jojo

Najjee ville ju att du skulle äga skiten ur honom :( Men ja ja!

Vill också äta så god stek :(((

2012-01-29 @ 13:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0