Tänk på barnen i Afrika

Idag är bara en sån där dag då jag önskar att jag inte var här, att jag aldrig hade åkt hit eller att något av det här någonsin hade hänt.
Och tro mig, sådana dagar kommer lite då och då.
Sen kommer morgondagen säkert vara helt fantastisk istället, bara för att väga upp.
Så är det oftast.
Men just nu är jag bara förbannad på aaaaaaallt

Men vad kan jag göra det egentligen? Bara att ge sig själv en örfil och gå vidare, för jag vet att vissa dagar kommer väga upp de dåliga. Förhoppningsvis åker jag hem med de bra dagarna på plussidan.

Jag menar, TÄNK PÅ BARNEN I AFRIKA.
Kom igen, jag är ju så galet lyckligt lottad. Blir nästan äcklad vad lyckligt lottad jag är.

So what else is new?
Jo just nu har jag kommit till en mittpunkt. Känner fortfarande att min engelska är långt ifrån perfekt. Väldigt långt ifrån faktiskt (hatar när jag hör mig själv säga något med en stark svensk accent, men verkligen inte kan hjälpa det). Men samtidigt är min svenska rätt hemsk den med. Så just nu är jag halvbra på två språk. Bra där.

Och jag översatte precis det jag skrev i Google Translate, bara för att se hur det blir när amerikanerna går in här och översätter det jag skriver. Det blir rätt konstigt ska jag säga er. Bara så att alla amerikaner vet det; google translate messes it up. A lot. Men förhoppningsvis förstår ni sammanhanget ändå.

Tack och hej
Det var allt för mej

NU dags för Alcatraz!

P.S. Vet ni vad jag precis tänkte på?
Jag har inte gråtit sedan augusti!
Det är ju lite sjukt egentligen, jag som är så blödig? Och nej, inte ens till Extreme Home Makeover! Wow. Haha jag vet inte, bara kom på det nu lol. Får se om jag klarar mig fram till juni, kommer snyfta som en liten gris på graduation, det kan jag i alla fall lova.


Set fire to the rain

Nej Bengt, i och med detta är Jugoslavien inte ett land enligt jänkarna :)

Det här har i princip varit min helg:

Haha.
(Och jag kan ju tydligen inte le normalt men okej)

Hela gårdagen tittade jag och Katie på lite mer brottning, pratade med folk, lekte lekar, fick ont i rumpan av de hårda plastbänkarna och åt pizza.

Orkade inte gå upp klockan sju idag för att gå till kyrkan, så sitter hemma nu istället och dricker kaffe.

Jag älskar Adele - Set fire to the rain, kan inte sluta lyssna på den! Önskar jag kunde sjunga haha.


Bra dag

Ja ingen stor grej blev det av det här med Jugoslavien. Mr Jamison var inte där idag, men det var däremot studentläraren Mr Saunders (han pluggar till att bli lärare på ett College i närheten) så han gick igenom kartan. Och när vi kom till Jugoslavien sa han "den kan ni ta bort" så ja. Ingen större grej med det.

Det här med volleyboll-killen.. Jorå det är så här att det finns en man som är 56 år, och han har ett volleyboll lag. Men han är den enda i det laget. Så han spelar alltså själv mot proffslag, typ The Vikings, Redskins, you name it. Och han vinner. Han är skitbra. Så han kom till våran skola för att prata om att man inte ska ge upp på sig själv, att man inte ska köra full, att man inte ska begå självmord osv. Och sen pratade han massa om Gud och Jesus och sen bad alla. Och sist men inte minst - han spöade skiten ur vår skolas Football-team, Ferrum College's football-team, våra brandmän + sheriffer i FC, vår skolas Volleyboll Varsity-lag, och massa andra! Galet :)Sen idag då.
Rätt nice dag!
Efter skolan dissade jag draman och åkte med Katie till en brottningsmatch (Shaun brottas såklart också). Det var rätt intressant. Luktade svett. Men ändå. Och trevliga killar i laget haha. Så jag hade kul. Och imorgon ska vi tillbaka!

Sen åkte jag och Katie till Outback Steak House där vi mötte Sharon och Lee! Och vi åt såååå god mat! Helt underbart! Har aldrig haft en sån god stek i hela mitt liv! Åh jösses. Bästa stället hittills. Fullpackat dock.


Tjaaa

Jag sitter i skolan och vantar pa att den ska borja. Det vill saga om 45 minuter. Bla. Sharon star bredvid mig och lar ut matte. Hon ar sa sot for hon ar sadar jatteentusiastisk och ropar ut "GUTEN TAG!" nar nya elever kommer in. De har alltsa tutoring just nu. Ratt bra ide' (vet inte hur man gor en apostrof pa en amerikansk dator) att folk kan komma till henne fore och efter skolan och fa hjalp. Det behovs ju verkligen i matte.

Igar var en hektisk dag och jag kom hem halv 10 men jag berattar imorgon om det har med volleyboll-killen. Idag ar det drama club efter skolan och sen ska vi ata pa Outback Steakhouse. Mhm.

Haha Sharon sa precis "Wow... IS THAT COOL OR WHAT?!" precis efter hon hade avslutat ett mattetal.

Ja det har med Jugoslavien.... Ska fraga honom idag om det. Grejen ar att vi jobbar med kartor for att vi ska lara oss dem utantill (inga problem for mig, daremot for amerikanerna) sa... Ja det kanns ju fel att vi lar oss var Jugoslavien ligger? Varfor inte lara oss Sovjetunionen nar vi annu haller pa?

Ja, har i alla fall last pa massa om Juggo, sa nu javlar. Ska inte ge upp. Det ar inte okej. Det ar skandal. Haha.

Ciao

TACK

Haha älskar att alla blev så arga över det här med Jugoslavien! Hahaha tack, ni förstår hur jag kände :) Vi ska fortsätta på kartan imorgon, om vid rätt tillfälle ska jag sätta dit honom ordentligt.

Tittar på American Idol. De är i Aspen, Colorado just nu. Det är så himla fint! Det måste nog vara den finaste delstaten. Tillsammans med kanske Alaska och Utah. Eller ja, varje delstat är fin på sitt eget sätt har jag kommit fram till. Men de är nog i topp.

Imorgon ska jag se "the one man volleyboll-team", dvs Bob, igen efter skolan!
Han ska slå ännu ett rekord: spela ensam mot 1000 pers! Haha.
Och så har han lite nice musik till också, typ Cotton Eye Joe av Rednex!
Det är typ vår skolas låt, alla älskar den. Vilket känns rätt bra eftersom de är från SVERIGE. Men det är det nog ingen som vet. Har märkt att jag bara pratar om Sverige hit och Sverige dit, och -så här gör vi i Sverige- och -han är svensk- och blablabla. Det vill väl ingen höra på? Det blir ju lätt så. Men det måste jag sluta med. Haha.

Shaun och Bob i Central Gym. Bilden snodd från Katie.

24e januari

Ciao.
Hela dagen har bestått av 20 olika rykten om hur olyckan gick till och vilka som dog.
Tidningen skrev imorse "2 teenagers dead in car accident".
Vissa trodde att person nummer två var Marina, och andra trodde att det var Christian.
Nu när vi kom hem visade sig att tidningen hade skrivit fel, den enda som är död är Zaach.

Hursomhelst var det en sorglig dag. Alla var rätt tysta, pratade inte så mycket och vissa grät.
Vid flaggstången la alla rosor, och många var klädda i camo och rött.

http://www2.wsls.com/news/2012/jan/24/franklin-county-community-remembers-teenager-kille-ar-1636394/


Snart ska jag titta på State of the Union, dvs Obama ska hålla tal.
Personligen, det här med Romney och Gingerich (stavning) är bara dumt och båda är idioter. Det faktum att republikanerna är så uppdelade och det egentligen inte finns en klar vinnare, är en bra grej hoppas jag. Oj, Amerikanerna hatar typ Obama... Haha. Men det gör inte jag. Oops.

En sak som gjorde mig irriterad idag. Government.
Vi skulle placera massa länder och huvudstäder på en världskarta.
Och vad tror ni finns med på listan?
Jo, Jugoslavien.

Och jag tänker liksom, vafan? Jugoslavien? Det är ju inget land längre.
Så jag räcker upp handen och frågar "What do you mean by Yugoslavia?"
Han suckar lite, som om jag är lite dum och säger:
"Well, there is still a place called Yugoslavia."
Jag blir lite osäker och tittar ner i historieboken på kartan över Europa. Ser lite förvirrad ut.
"You can't find it?" frågar han.
"No..."
Nej det kan jag inte, för det EXISTERAR INTE.
Åååååh.

Så där sitter jag och känner mig dum för att enligt honom har JAG fel, och han är ju historielärare så han vet ju aaaaallt. Men vem av oss bor i Europa förresten? Och vem av oss sa "There is no minimun drinking age in Europe!" förra veckan? Ja inte var det jag, för jag vet ju att det inte är sant.

Så otroligt förbannad. Hoppas någon annan säger till honom "I can't find Yugoslavia" så att jag kan säga "That's because it HASNT EXISTED SINCE 2006".
Tyckte om honom ibörjan men näääe nu är jag arg.

Imorgon ska alla bära svart i skolan.
Förresten tycker jag om folket i min psykologiklass. Inte alla, men iallafall de som sitter nära mig.

Jag är lite trött på USA just nu. Jag bara önskar att allt kunde vara så lätt som man är van vid hemma. Jag saknar mina vänner mest av allt just nu. De som är närmast mig här; Katie, Josey och ja... Typ Savannah. Har jag inga lektioner med. Det suger. Jag är trött på att sitta framför TVn tills det är dags att gå att lägga sig varje dag efter skolan, förutom måndag och fredag iofs.

Funderar på att börja med Track and Field. Dvs... Man springer. Haha. Utomhus. Inte inomhus. Eller jo, det är väl typ Friidrott? Funderar på om man kan få skippa hoppandet och kastandet, och bara springa? Men ja, jag kommer suga, vara sist och förlora varenda gång. Det kommer vara tufft, för ja... Jag är inte bra på sporter. Jag önskar verkligen att jag var det. Verkligen verkligen. Men tyvärr. Men kan jag leva med det då? Vara sämst i laget? Jag menar, när man tänker på det... NÅGON måste ju vara sämst. Haha.
Sen det här med att... Springa i 30 grader och sol... Ojojoj, jag vet inte alltså. Får väl se det som en möjlighet att bli lite brun...? Men jag kommer dö.
Eller nä... Någon annan sport? Tennis? Softball(typ brännboll)? Hm... Jag vet inteeee. Varför är min skola så stor fööör?! Varför är alla så bra? Och hur kan vi INTE ha dans? Hallå? Knäppt.


Sorg i Franklin County

Ja något hemskt har hänt.
Hade drama club idag så åkte hem lite senare. Lee ringde Sharon och berättade att vår granne hade sagt att det var en olycka vid bron på route 122 precis innan man svänger av till vårt hus. Så vi tog en lång omväg för att komma hem, för det var tydligen helt stopp.

Och eftersom olyckan inträffade precis efter skolan, klockan 4, så misstänkte vi nästan att det kunde vara någon från skolan inblandad. Och det var det ju.

En kille har dött och de tre andra är i kritiskt tillstånd.
Sharon har en av dem i sin klass, Marina, och hon brukar alltid påpeka att vi är lika varandra.
En kille från min US History-klass förra terminen, Christian, har tydligen en punkterad lunga.
Killen som dog, Zaach, och den tredje killen, Cole, kände jag som tur är inte alls.

Men väldigt sorgligt. Nackdelen med att bo på ett litet ställe. Är det en olycka så är det nästan alltid någon från skolan eller någon som folk i skolan känner. Kommer vara sorgligt imorgon. Alla skriver status- och twitteruppdateringar om hur de ber för alla inblandade osv.

Och så nära vårt hus också! Åker den vägen varje dag. Usch. Tydligen har det varit massa olyckor vid den bron. Det var dessutom regn, dimma och +2 idag, så inte konstigt kanske.

Så så hemskt. Blir typ tårögd fast jag inte/knappt kände dem.
Något fint i det här hemska är att folk redan planerar att ta med blommor till skolan och hålla en minnesstund.

Stay strong Franklin County <3


Lunar New Year

Kom ganska nyss hem från Laura. Helgen har bara flugit förbi. Jag och Malin har pratat svenska och asgarvat åt hur dåliga vi har blivit. Det är helt otroligt. Och vi har bara varit här halva tiden. Hahaha oj oj.

Så igår åkte vi till Valley View först, och shoppade lite. Jag gick lite nuts på Victoria's Secret. Fick ångest och lämnade tillbaka en BH. Köpte en söt klänning också :)

Key och Laura gick och lade sig tidigt, så jag och Malin satt framför Friends och pratade till klockan 1. Sen gick vi och lade oss, men istället för att sova pratade vi tills tre. Alltså det är så skönt att prata svenska. Saknar hur det känns. Men som sagt, den blir sämre och sämre. Nästan lite roligt haha :) Vissa ord sa jag på engelska liksom, för jag kom inte på vad det hette på svenska...

Sen idag drog vi till St. Andrews (tror jag) kyrka i Roanoke. Det är en jättegammal katolsk kyrka och där hade vi lite utsikt över Wells Fargo byggnaden (den högsta) och Roanoke Hotel (vita till vänster) och bakom ser ni berget där Stjärnan är :) Man kan nästan se lite av den, men den är inte tänd så. Ja.Kyrkan!Mässan pågick i typ 1h 40 min och var helt i vietnamesiska. Förstod ju inte ett dugg helt enkelt. Key försökte översätta en del. Efteråt var det en liten "fest" med massa god mat, folk i färgglada kläder, dansande barn och folk som sjöng. Sen helt plötsligt hördes massa smällare och trummor, och så kom en drake in och killen i den shakeade loss som bara den. Rätt kul, de var helt galna.Anledningen till att det var en vietnamesisk mässa här är att det är "Lunar New Year" idag :) Och många vietnameser här omkring.

Imorgon skoooola.

Varsågod för alla bilder, tog 30 minuter att ladda upp så :)

From Sweden

Såå igår insåg Mr. Jamison (Government) att jag är från Sverige! Haha det var lite roligt.
Han sa massa saker typ:
"In many countries in Europe, they drive on the left side!"
Har jag fel, eller visst är det bara i Storbritannien?
"In Europe, there is no minimum drinking age!"
Eh. Jo. Alla länder i Europa har åldersgräns på alkohol. Sen så bryr de sig visserligen inte riktigt i vissa länder, men det är ju en annan sak.

Och jag kände inte för att räcka upp handen och ba:
"You're wrong"
så jag bara skrattade lite. Spelar ju ingen roll egentligen.
Han älskar Europa helt enkelt, använder det alltid som exempel.

Och sen pratade han om skillnaden mellan socialism och kommunism. Tack gode gud tänkte jag, för jag har hört av massa lärare "Either you have socialism or you have democracy" typ som att det var motsatser?
Ja ja.
Han förklarade helt enkelt att det är skillnad på USSR (Union of Soviet Socialist Republic, Sovjetunionen) och Sverige där vi har "Democratic Socialism".
De som sitter runt mig vet att jag är svensk, så de vände sig om och flinade lite åt mig osv så han sa:
"What... Is there a Swedish person in here?"
Jorå. Så jag räckte upp handen.

Han ba åååååh vad kul då kan du berätta massa saker om Sverige!!!
Haha jaaa.
Han är rolig.

Blev riktigt trött efter bara två dagar i skolan, så sov länge idag. Snart ska jag åka till Laura i Roanoke med Key, och Malin kommer dit också. Vi ska äta Vietnamesisk mat och gå på en Vietnamesisk mässa imorgon.Haha tyckte det var lite kul.
1st day of 2nd semester

Elton John, Roanoke Civic Center, 15e mars?
I think yes.
Egentligen inte för att jag älskar alla hans låtar, förutom de mest kända, men... Det är ju Elton John? Känns som att man borde gå va. Eller vad säger ni? Can you feel the love tonight?

Och ja, idag var det alltså ett helt nytt schema! Insåg att man nu måste skaffa nya vänner i varenda himla klass. Uh. Inte världens roligaste. Ja ja, men jag berättar väl om min dag då.

Började med Psykologi med Ms. Quinn. Halvkänner två i den klassen men that's it... Kände inte ens igen de andra. Ja ja, blir nog en kul klass. Intressant!

Sen Intro to Leadership med Mr. Angle. Han är Rocky Mounts mayor förresten, så ja, han lär ju kunna något om ledarskap. Trevlig gubbe med mustach och underbar söder-dialekt. Liten klass som verkar helt ok.

Sen VA/US Government! Det här är min favoritklass hittills. I min klass finns Key och Shaun, plus tre andra som jag känner :) Verkar vara bra människor där överhuvudtaget faktiskt. Läraren heter Mr. Jamison och verkar vara riktigt bra :) Så det här ska faktiskt bli en riktigt intressant klass. Är glad att jag valde att ta både History och Government, fast man bara behövde ta ena. Historie- och samhällslärare här är BRA.

Sen hade jag lunch! Och då är klockan alltså 13.08. Så ni som klagar på sen lunch på Södra.... Tyst. Tyvärr får vi inte äta något (typ äpple osv) i vårt Government-klassrum heller, för han har haft problem med myror innan haha...
Ja ja, lunchen är bra. Sitter med Katie, Shaun och Josey tillsammans med massa andra vid senior-bordet. I Ramsey-cafeterian finns det nämligen ett långbord i ena änden där bara seniors får sitta. Nice ;)

Sen var det Spanish 4! Med Ms. Lambert. Var lite orolig innan över att vi skulle behöva berätta värsta långa detaljerade grejer om oss själva, för jag har typ glömt jättemycket! Men sen kom jag in där och ja.... DET ÄR FÖR LÄTT. Herregud. Men det är okej ändå... Som tur är pratar hon bara spanska, och om vi pratar engelska alls kan vi få en "referral", vilket inte är så... bra. Haha. Så måste prata spanska i alla fall. Bra.
Idag jobbade vi på uttal. Jaha. Typ att man inte uttalar u:et i gue, gui, que och qui. Och det lärde jag mig i... åttan. Så ja. Den nivån. Hah.

Och sen det här med uttal. Hennes uttal. Jag fattar inte, för vissa R var amerikanska, medans andra var "rullande" som vi har i svenskan. Så... Hon kan ju tydligen prata spanska rätt bra. Men sen så ba... Säger hon vissa saker med jättestark amerikansk brytning. Sen är det ju inte lika illa som om det hade varit franska, men ändå. Och L:en också. Ja jösses. Och "José" låter som "Hosé". Och när vi jobbade på uttal idag sa hon att det uttalades så, sååå... De får ju lära sig det.

Så jag blir ju osäker på mig själv... Men inte fan är det väl "Alehandro"?
(Dont call my name, dont call my name, Alejandro.)

Så, jag helt okej dag va. Mitt mål är att lära känna varenda person i Government-klassen, få en buddy i Psykologin och Spanskan, och bli halv-bra kompis med alla i Leadership:en.

Jorå, det ska jag väl klara!
Har ju gjort det innan.

Update 3 timmar senare:
Ett problem jag har är att... Jag tror inte min government-lärare och min psykologilärare har fattat att jag är från Sverige än. Haha. Mr. Jamison sa i slutet på lektionen:
"Things are so different in Europe. Last year I had a German exchange student in my class, and I asked her all these questions...blabla" och jag ba HALLÅ? Hej! EH. Ja mitt efternamn är konstigt, eh, du kanske inte tänker på det men... hej? Nähä. Okej. Eh.
Ibland märker de inte heller, för när jag inte pratar så mycket så hör man inte att jag bryter på svenska. Meeeen, de lär väl klura ut det så småningom. Haha... Whatever.


Star

Tittar på American Idol och hörde precis världens värsta röst. Alltså herregud, jag har aldrig hört något liknande. Oj.

I alla fall. Igår blev det ingen roller skating heller, för det var stängt. Klockan var trots allt åtta på en tisdag och vi är den enda skolan som har ledigt. Shaun gjorde illa ryggen på brottningen så han kunde inte komma, men jag, Katie, Niklas och Junior hade kul i alla fall. Vi åkte till Taco Bell, till Sweet Frog (frozen yogurt igen) och sen till the Roanoke Star. Ah, rätt okej kväll va. ;)

Bilderna är lite dåliga för det var becksvart.

Man kunde se jättelångt och Roanoke är faktiskt större än jag trodde haha. Ascoolt!
Och jag vet att det inte ser ut som det, men stjärnan är gigantisk! Största i världen. På första bilden står vi på en bänk rätt långt framför den, så den ser mindre ut än den egentligen är.
Och seriöst, Nik och Junior är ju helt underbara. De är som ett gift par och man får två till priset av en typ. Så sött :)

Idag har jag bara suttit hemma... Igen. Men det är okej. För imorgon börjar skolan igen, nytt schema och allt. Har lunchen fixad i alla fall, Katie har samtidigt, så det är braaa. För det var egentligen det enda jag var orolig för.

Nytt folk, nya lärare, nya ämnen. Ja, jag tror det blir bra!
Önska mig lycka till och tänk på mig ;)


Blä

Sitter och tittar på film med Lee :)
Snart ska vi åka och äta lunch på hans golfklubb.
Sen ikväll blir det roller skating med Katie och antagligen Shaun och Niklas + Junior.
Och sen ska vi åka upp till Roanoke-stjärnan!Så ja, hur många läsare har jag?
Brukar ha kring 100 sidvisningar per dag, men 50 "unika besökare". Så ja, ungefär 50 pers läser min blogg. Men det varierar. För några dagar sedan hade jag 29 liksom. Så aa.

Och mitt namn på twitter är ahermannsdottir! Så det är bara att följa mig där. Men jag uppdaterar inte så mycket. Vissa skriver något nytt varje minut. Jag skriver typ en sak/dag haha.

The bug man är här och sprejar vårt hus. Vi har stinkbugs överallt (precis som resten av Franklin County). Bläää. De är fula, äckliga och korkade."Importerade" från Japan. Jo man tackar. De har ingen naturlig fiende här så, så fort man ser dem måste man plocka upp dem med lite papper, försöka att inte krossa dem (för då stinker de) och spola ner dem.
Blääää.

Trevligt inlägg va?
Men så är det här. Nackdelen med sydvästra Virginia.


lat

Miss Wisconsin vann igår!
Virginia kom inte så långt... När de presenterade sig sa hon "From the moonshine capital of the world, maybe that's why Virginia is for lovers" hihi.
Men när hon åkte ut hejade jag på Miss Tennessee, som var så himla söt! Men hon kom femma eller något sånt... Ja ja.

Och så snöade det igår också! Så vi har pyttepyttelite snö nu.

Idag har jag inte gjort någontiiiing... Gick till kyrkan imorse. Sen tittade jag på Toy Story 3, sov lite, tittade på Easy A, åt lite och nu tittar jag på the Village. Haha. Lat dag. Men jag är ju i USA.

Förresten, jag älskar Milli så himla mycket. Hon är typ den bästa hunden jag vet. Perfekt. När jag blir vuxen ska jag lätt skaffa en tollare. Helt underbara ju.

Det var allt jag hade att säga. jag har tappat 20 läsare på två dagar! Jag undrar hur det hände. Vad gör ni där hemma?


Frogurt

Har haft en underbar dag.
Det är sådana här dagar som gör all hemlängtan värt det.
Så sitter här och är jätteglad just nu.

Katie hämtade mig vid 2-tiden idag. Det blev ingen rollerskating for Niklas och Junior (tysken och brasilianaren) försov sig, så vi gör det en annan gång. Men vi åkte till downtown Roanoke istället!

Och när vi parkerade kom ett par fram till oss och sa "We have one more hour left on this parking ticket, would you like to have it?" Ja tack! Så på så sätt fick vi gratis parkering. Det är ju rätt underbart. En av de saker jag älskar med USA, och speciellt med södern. Folk är så trevliga.

Så sen gick vi i alla fall till Frogurt och åt frozen yoghurt. Och jag tänkte mig typ det där frogurt-ståndet i Gallerian. Men nej, inte i USA inte. Det var självservering! Man tog ett stort plastglas och hällde i yoghurten. Fanns 8 olika smaker och man kunde kombinera lite som man ville. Fanns choklad, pepparkaka, mint, vattenmelon osv. Sen tog man det man ville ha på. Fanns färsk frukt, cheesecake-bitar, oreo-bitar, gummy worms, olika sorters choklad, saker man inte ens visste vad det var och kolasås och ja... Allt. Allt fanns där. Helt otroligt. Sen betalade man för hur mycket allt vägde :)Så gott!

Sen tog vi en tur till Roanokes konstmuseum Taubman Museum of Art.
Hade lite svårt att hitta parkering, tog en tur till ett garage där det stod "NO TRESPASSING" (såg vi sen) och hittade tillslut ett ställe men fattade knappt hur man betalade.... Väldigt förvirrande. Men det var nästan lite kul. "We're such a mess."
Konstmuseumet var coolt och visade sig att det var gratis på lördagar så det var ju bra!

Sen åkte vi hem till Katies syster som var jättetrevlig :)


Om 20 min börjar Miss America! Ska bli kul att titta på tycker jag. Hejar på Miss Virginia såklart. Tror jag ska fixa lite chokladdoppade jordgubbar också. Mmmmm...

Välkommen hem från Thailand till mamma och Bengt förresten!

Halfway

Tjeeena snyggingar.

Idag var det min allra sista dag på den här terminen! Jag är numera halvägs i mitt utbytesår.

Tog sista provet i Astronomi ever. Provet var på 150 frågor, med 4 alternativ. Galet lätt. Men även om astronomi var sjukt tråkigt inser jag att jag har lärt mig sjukt mycket. Tex att medelavståndet mellan jorden och solen är 93 miljoner miles. Det visste jag inte innan. (Å andra sidan är jag väldigt dålig på det här med miles. Tror att 1 km = 3/5 mile. Eller så var det tvärtom...) Kan sjukt mycket fakta om rymden. Vad bra jag är!

Alltså fastän skolan här är väldigt lätt så känner jag ändå att jag har lärt mig galet mycket. Vet mer om amerikansk historia än svensk. Det känns ju bra liksom. Och alla stater? Jättelätt. Kan alla. Länder i Europa däremot? Nja. Lite rörigt där i mitten...

Och förresten! Gissa vem som fick högst slutbetyg i hela min engelskaklass?

Alex!

Nää, jag skoja bara, det var jag. "And.... You're an American citizen, right?" sa Ms.Holland till mig och skrattade lite. äääh det känns bra alltså :)

Och drama... Ah jag har tamefan blivit rätt bra. Och älskar alla i min dramaklass. Åh kommer sakna dem. Speciellt Josey, Ashley, Mariah, Kaitlyn Long (finns 4 Kaitlyns, absolut vanligaste namnet här och 20 olika stavningar), Kayla, Darius, Steve, Luke... Ja till och med lilla Zedric. Haha.

Åh okej, det har kanske inte ni tycker är så kul men jag tycker det är helt så gulligt. Milli älskar bollar. Hon vill leka apport med dem osv. Hon har en favoritboll som hon tappar bort hela tiden.

I alla fall, alldeles nyss ville hon att vi skulle kasta den åt henne. Så först gick hon till mig och jag fick kasta några gånger. Och när hon vill att man ska kasta stirrar hon på en tills man gör det. Sen gick hon till Lee och han fick kasta lite, och sen till Sharon. Hon gillar att inkludera hela familjen. Sen gav hon bollen till Chenoa (katten) och stirrar på henne som om typ "kasta då!" och Chenoa stirrar på bollen och Milli och ba... Va?

Alltså så söt! Hon fattar ju inte att en katt inte kan kasta en boll liksom. Ååh så söt. Jag älskar mina djur. Även om Chenoas mjau är det värsta jag någonsin har hört. Brukar säga att om Chenoa hade varit en människa hade hon varit Fran Fine från the Nanny.


Vi åt ute idag, vi gör det ungefär en gång i veckan på fredag eller lördag. Men alltså vi äter inte snabbmat utan vi går till restauranger osv. Idag åt jag fläskkotletter och bakad potatis :) Så gott.
Och när vi var där kom en av ägarnas man dit. Han är sheriff/polis eller något. Sen höjde han volymen på TVn, för han var med på nyheterna. För det är nämligen ett år sedan hans son blev mördad nästa fredag.

Alltså det är så hemskt. Hans son hette Alex, var 19 och hade ganska nyligen tagit studenten från Franklin County High School, min skola. Han blev skjuten av sin bästa vän. Alex hade, enligt honom, orsakat hans flickväns missfall.

Jättesorgligt :( liten tragedi här borta.

Så nu byter vi ämne så att det inte ska bli så ledsamt här. Vill ni veta något kul?
Igår skulle vi hälsa på hos vår granne lite snabbt för att gratulera henne på födelsedagen. Det hade tagit max 5 minuter att gå dit. Men vi tog bilen istället. Det tyckte jag kändes väldigt amerikanskt! Haha.

Imorgon ska jag och Katie åka rollerskates!

Puss och godnatt


P.S. I have a confession to make.... Jag har börjat använda Twitter. Ack.
Och Spring Break är den 9-13e april. Och plus helgerna innan och efter. Så 9 dagar alltsomallt.Mys

Idag är jag leeedig!
Är nämligen så att idag och imorgon har man sina slutprov. Två idag, två imorgon. Men som senior behöver man inte göra två av dem, så länge man har bra betyg osv. Så jag valde att inte göra Drama och Engelska-slutproven! Och eftersom vi redan har haft vårt slutprov i historia sa min lärare att jag inte behövde komma, för vi skulle typ bara titta på film eller något haha.

Så imorgon ska jag bara till skolan för att göra mitt astronomi-slutprov! Dvs 12.05-15.15. Då räääätt nice.

Lee spelar golf och Sharon jobbar.

Så vi sitter bara hemma och slappar.
(Båda springer i sömnen)


Äventyr

Alltså satt precis och asgarvade till ett avsnitt av The New Girl. Det är precis som http://damnyouautocorrect.com/, man kan inte låta bli att skratta även om man sitter för sig själv haha.

Fortsättning på det här med Seattle.
Igår pratade vi lite om vad vi kan göra när vi kommer dit.
Och det var då jag började bli riktigt himla excited.
Kunde knappt somna igår haha.

För det första ska vi nog åka till Portland, Oregon, vilket enligt Sharon och Lee (som har varit överallt) är en av de vackraste städerna i USA. Och på väg dit kommer vi dessutom åka förbi Mt. Saint Helen, dvs en vulkan! Coolt.Och seeen verkar det som att vi ska åka över till Victoria, Canada! WOHO!Och seeen... Till det coola. Eller ja. Mamma, pappa och Mia kommer ba "jaha okej" meeeen...

Det här är en karta över Olympic National Park och städerna runt omkring. Kan se Victoria där uppe, Seattle nere till höger osv.Ser ni något intressant?

Jorå, där ligger Forks till vänster om Olympic. Och vid kusten där ligger La Push beach.
"La Push baby. It's.... La Push"

Jag ska alltså till staden där Twilight utspelar sig! Hihi!
Hur coolt är inte det?! Va?
Alltså okej, här kommer sanningen va.

JAG GILLAR TWILIGHT. Okej. MEN jag gjorde det faktiskt INNAN filmerna kom ut och det blev sån himla stor hype. Jag och min dåvarande bästis Filippa var helt galna. Sen kom filmerna ut och alla fangirls gjorde det ju bara pinsamt... Förstörde allt. Och filmerna är inte ens alls lika bra :(

Men!
Dit ska jag!

Kommentera nu va, jag vet att ni tycker det är coolt.


Olympic National Park
Surpriiiiise!

Kommer ni ihåg att jag sa att vi antagligen skulle åka någonstans på Spring Break?
Nu verkar det som att vi vet vart vi ska...
Gissa va.... Helt galet....

*Trumvirvel*
Jag ska tiiiiiill......Seattle!!!!!
Jag ska till västkusten, till Washington State, SEATTLE!! HELT SJUKT JU!
Vi ska flyga dit och bo hos deras dotter och hennes familj i en vecka :D :D

Alltså Washington är ju i princip så långt bort man kan komma från Virginia som möjligt, förutom kanske Alaska och Hawaii, så tänk att jag ska dit va?!
Det här trodde jag aldrig!
Och jag tror att jag kommer älska det :D

Är ni inte aaaaavundsjuka nuuu? ;)

Sen ska jag iofs inte ta ut något i förskott för det är inte HELT säkert än, men jag är ändå så himla glad! IIIIH!

Jag kommer få se Stilla Havet! :D

Så, ni som har varit där, typ Bengt? Anna kanske? Tipsa om vad man kan göra och se :) För jag vill se allt!

Puss på er!
Nu ska jag plugga inför mitt SOL-test imorgon heheCleveland Show

Till alla er som tittar på Family Guy:
Ni vet, i senare säsonger så flyttar Cleveland (den svarta killen). Här borta finns det något som heter "The Cleveland Show", med samma skapare som Family Guy. Det är alltså hans liv efter han har flyttat. Och det utspelar sig i Virginia :) jaja lite cool facts iaf.

Imorgon blir det sista veckan med samma lektioner! Och dessutom, på Torsdag och Fredag har vi exams. (fråga: stavar vi fredag eller Fredag i Sverige? Inser att jag skriver allt med stor bokstav, typ Engelska osv. Dessutom sär skriver jag allt <--- haha) Men eftersom jag är senior behöver inte jag ta två av dem :) Så jag valde att inte göra engelska och drama!
Historia och drama-slutproven (säger man slutprov?) är på torsdag, så då har jag bara historia i tre timmar och sen får jag åka hem! :) Och på fredag är det Engelska och Astronomi, så då får jag sova lite längre :)

Ser fram emot psykologin som bara den! Och government blir nog kul också. Lite utmanande dessutom, kommer nog få lite läxor och sånt. Ba så ni vet liksom... Vet att ni undrade.

Vet ni vad jag dricker just nu?
Eggnog!
Det är faktiskt gott!
Det låter inte gott, för det är gjort av ägg och mjölk.
Men det är det.
Smaken kan dock inte förklaras.
Men nu vet ni det också.
Att Eggnog är gott.
Vet att ni undrade.

Älskar förresten att min mamma känner mig så bra.
I julklapp skickade hon champagne-te med blommor i. Blomsmak.
Mina två favoritteer i ett.
Tack!

Har inget att skriva och Lees smaskande (han äter något och sen smaskar han i 10 minuter EFTERÅT vilket jag stöööör mig på, men å andra sidan är det bara ett tecken på att jag känner mig hemma) gör mig irriterad så nu slutar jag skriva.Saturdaaaayeh

Alltså Jojo, du är för söt som kommenterar alla mina inlägg. Tack <3 Jag blir jätteglad.

Idaaaag gick jag runt på köpcentrumet (finns det inget bättre ord? låter ju jättefult. The Maaaall) i en och halv timme. Inhandlade två tröjor och sen ett par pyjamasshorts, body mist och lipgloss från Victoria's Secret (rea rea rrrrea).

Tänker alltid "åh jag ska köpa det här och det här så att jag kan ha det när jag kommer hem, och det här ska jag ge till pappa, och det här ska jag ge till mamma" osv. Men nu inser jag att det är dags att börja köpa sånna saker! Vad sjukt. Jag har planer alltså. På presenter och så. Och till mina kära vänner: är det något särskilt ni vill ha, säg till. Typ om ni älskar Reese's eller Starburst eller så, passa på när jag är här ;)

Men nu låter det ju som att jag ska åka hem snart! NEJ! Fortfarande 6 månader kvar. U_N_D_E_R_B_A_R_T! Den bästa tiden är jag säker på ligger framför mig. Det blir bara bättre och bättre. Kommer få nya klasser och kanske kan lära känna lite nya människor! Inte för att jag klagar på mina nuvarande vänner, jag älskar dem! Men det är kul att känna många ju :)

På Spring Break ska jag förmodligen resa med Sharon och Lee. Har pratat lite om vart jag skulle vilja åka. Typ Atlanta, New Orleans, Huston... Eller Chicago. De pratar lite om Colorado och Yellow Stone osv. Så vi får se! Jag är glad med allt! Men helst till södern, eftersom jag kommer åka till Boston i maj, på Sharons systersons bröllop. Är det inte fantastiskt hur mycket jag får resa?!

Jag menar... Finns en del här som aldrig har varit utanför Franklin County...
Sen har jag väl tur också. Sharon och Lee har ju varit i varenda delstat förutom Alaska. Det är ju rätt coolt. Och de har bott i Chicago, Atlanta (Georgia) och jag vet inte var. Överallt.


Colorado

Och så mycket mer! Det är grymt att vara Senior.
The Senior Picknick, dvs alla seniors har picknick på football-planen. Det kommer vara skitvarmt. Katie sa att Shaun kanske ska fixa en "pool" bak på hans pickup (vi måste såklart ha kläder på oss ändå, pga dresscode och så). Men ändå! Häääärligt. Och sen The Senior Banquet, vilket jag inte riktigt fattar vad det är. En bankett antar jag. Mat. Och kul. Och sen är det Prom! Hoppas det blir roligare än Homecoming haha.

Och det kommer vara vaaaarmt, typ 30-40 grader och jag ska bli såååå bruuun och fiiiiin. Mmmm.

Nu byter vi ämne.
Vet ni var jag åt idag? Soppa, på Panera. Det var "baked potato" vilket var jättegott. Smakade verkligen bakad potatis, dvs... typ smör. Men det coola var inte soppan. Nej. Det coola var att soppan var i en skål gjord av bröd! Hihi. Awesooome.
Förresten, soppa är UNDERSKATTAT i Sverige tycker jag. Här och i tex Ryssland älskar de det. Och jag också. Asgott. Saknar förresten mammas fisk+skaldjurssoppa och Annas linssoppa. Väldigt mycket. Linssoppan kanske mest... Så onyttigt här.

Varför bloggar jag om mat?? Nu måste jag sluta.
Det här en utbytesstudentblogg.
På tal om det funderar Sharon och Lee på att ta in en annan utbytesstudent nästa år! Tycker jag är lite kul. Men vi får se :)

Godnatt!


Miracle on 34th Street

Hej. Hörde att ni har snö där hemma. Ja så ska det ju vara i januari.
I början av veckan hade ju vi också det, och nästan 10 minusgrader tillochmed.
Men idag hade vi 20 grader och sol!

Idag efter skolan gick jag till Drama Club. Ja jag känner inte riktigt att jag passar in där, men finns många trevliga :) Vi jobbar på rekvisitan, vilket är lite jobbigt att klura ut. Ska försöka hitta massa saker... Och bygga grejer... Aja.
Sen åkte jag hem och funderade på att gå på basketmatchen. Men sen la jag mig ner och somnade... Och sen fick jag bara lust att stanna hemma. Så jag och Sharon gick ner till vår TV där nere (vi har två vardagsrum med varsin stor plattv) med lite popcorn och tittade på The Miracle on 34th Street!Det är en film från typ 50-talet i svartvitt, och det är en julfilm och handlar om en tomte som jobbar på Macy's som verkligen tror han ÄR tomten. Helt underbar och jag är nu officiellt kär i den filmen. Trodde den skulle vara tråkig... Men helt grym och så söt! Se den.

Imorgon ska Sharon på akupunktur för hon har ont i huvudet, så jag och Lee går och shoppar så länge.
Blir en lugn helg helt enkelt!

Vill se Soul Surfer. Har hört att den är fantastisk!


Ensam hemma

Vet ni vad jag saknar just nu?
Kebabpizza. Med vitlökssås.
Äter inte det speciellt ofta i Sverige men antar att jag vill ha det bara för att jag inte kan det. Haha. Så är det.

Sitter hemma själv just nu. Det händer inte ofta kan jag säga. Och jag njuter, ååååh vad jag njuter av att ha huset för mig själv. Är van vid att vara ensam hemma minst några gånger i veckan i Sverige. Och här är jag nästan aldrig det. Så mmm.... De kommer hem om två timmar så ska ta vara på tiden och typ... Inte göra någonting haha.Jag och Chenoa tittar på How I met your mother och jag har på mig min fina T-shirt som jag fick av Mats! Dvs folk har stirrat på mina bröst idag och sagt: "Vad betyder det?"
Hur överätter man "fin" undrar jag? Nice är inte ett lika bra ord :(
Sen fattar de ju inte skämtet med det hela. Måste nog vara svensk för att göra det.

Vet ni vad? I slutet av varje How I met your mother-avsnitt här visar de en Bro-code. Tex nu stod det:
"Bro Code #44
A Bro never puts sunscreen on another Bro"

Rätt awesome.


Trött och o samman hängande (haha fattar ni?)

Imorse var det -10 grader. Imorgon ska det bli 10 och på fredag 15 grader. Alltså 8)
Blir lite knäpp. Men förhoppningsvis blir det inte kallt igen.
Eller jo, lite snö FÅR komma, MEN då får det minsann komma tillräckligt mycket för att vi ska få ledigt från skolan. Jag har blivit lat och bortskämd med värmen.

Jag menar i Sverige, i Stockholm, där är det snökaos och ingen kan komma till skolan... Men visst fan ska man vara där i alla fall. Okej, lärarna HAR överseende, de är ju människor de med, men det finns inget som kallas snowdays eller snödagar i Sverige. Det skulle ju inte funka. Vi skulle ju inte gå till skolan på tre månader vissa vintrar (även om det skulle vara rätt lockande. Sommarlov på vintern liksom. Thailandssemester).

Men imorse på radion när de sa "Frank County - 1 hour delay" så ba "JAAAA SA DE FRANKLIN COUNTY?!" för om man säger det med riktig söderdialekt hörs knappt "-lin" på slutet.
Satte på TVn och insåg att vår skola inte alls börjar en timme senare...

BESVIKELSEN.

Närå det är lugnt, det är bara äckligt kallt i skolan. Ingen värme i korridorerna eftersom det skulle vara slöseri med energi. Så många dörrar som så många människor går in och ut genom. Men det är ju lika kallt inomhus som utomhus. Vafan.

Vad mer har hänt då...

Jaa... Idag på draman skulle vi göra en scen från en känd saga/historia. Typ Robin Hood eller Narnia. Men jag, Josey, Ashley och Mariah valde Mean Girls eftersom vi började prata om den dumma blondinen i den filmen.
I filmen säger hon sig ha ett "femte sinne" för hennes bröst kan förutspå när det regnar. Och i slutet står hon i regnet, klämmer sig på ena tutten och säger "There's a 30% chance that it's already raining!" hahaha.
Det är i alla fall kul om man har sett filmen. Och jag såg den i förrgår.

Förresten, fick ju lite böcker från Sverige! Jag har glömt från vem.... Pappa och Anna? Maggan och Holmkell? Eller var det mamma och Bengt...? Förlåt jag glömmer alltid sånt...

I alla fall, rolig historia.
Ni minns när jag och Malin åkte till vattenparken i Massanutten?
När vi sågs där gav hon mig en bok. Det var nämligen så att hon hade tagit med sig en, EN ENDA svensk bok till USA. Och så hade hennes morbror skickat henne exakt samma bok i julklapp. Så hon hade dubbletter. Vad är oddsen... Och vem kan läsa en svensk bok annat än jag? Så ja, den fick jag!

Sen när jag kommer hem igen nästa dag har mina paket från Sverige kommit! Och jag som inte kan vänta öppnar dem direkt. Och vad får jag, om inte exakt samma bok som den Malin precis hade gett mig?
Jo. Verkligen.

En Dag heter boken, och jag har redan läst mer än halva. Den är faktiskt skitbra.
I alla fall, Malin ska få tillbaka sin bok snart, så ska hon ge den till en svensk tant i hennes kyrka.

Nu kanske inte ni tyckte det var så jättekul, eller ens coolt, men jag antar att man måste uppleva vissa saker för att det ska bli lite kul. Kan fortfarande inte fatta. Av alla böcker liksom... Haha.

Den kommer förresten på bio snart!


ELLER OJ den har redan haft premiär haha! Då får jag se den då!
(Oj Jim Sturgess var ju snygg med normalt hår)

Så nu har jag skrivit värsta långa saken, men egentligen har jag inte sagt någonting. Haha. Bara blajjjj.

Funderar på att gå på en basketmatch på Fredag.
XOXO,
Virginia girl....P.S.
^
Nej det där var inte okej.
Ni som har sett Gossip Girl förstår att jag blev inspirerad av det.
Det var ett skämt.
Men näe. Anna Victoria Hermannsdottir, inte okej.
Jag kan ju lika gärna börja skriva
"Heeeeej bloggen!!!!!!!!! ida hade ja på mej jätte fina och jätte dyra klädeeer o så köpte ja en latte på väg till skolan på Waynes men asså var den lixom kall när ja kom fram till Sturisplan för Lidingö e ju skit långt bort, aaah så himmla irriterande!"

Får jag någonsin en stroke och börjar prata eller skriva så... Snälla, kom ihåg att dödshjälp är lagligt i Belgien.

Oj jag tror jag behöver sova, blir flummigare och flummigare här. Har man inget att skriva blir det så antar jag. Förlåt men det händer inte så mycket just nu. Hihihi vänta om två veckor då jag får nya lektioner :)

Puss


New Girl

En bild från natten mellan den 30e och 31a december, klockan 3.00.Vi jobbade hårt. Fylld med ballonger. Röd-vita cupcakes. Jorå.


Idag har alla klagat på kylan. Och okej, jag med. Har varit ungefär -2 C. Men har blåst sjukt mycket, så det kändes som -15. Vi fick snö också, så imorse satte jag på nyheterna det första jag gjorde, för att se om vi kanske hade ledigt från skolan idag...

När listan på stängda skolor gick från "First" till "Henry" dog jag lite inombords.
Närå men det var lite synd, hade sett fram emot det här med Snow days.
Så blev skola idag ändå. Jaja.

Så nu har Key och Junior sett snö. Nu får det gärna försvinna. Vilket det kommer också, för det ska bli 15 grader på fredag. Knäppt. Men sen får det gärna stanna hyffsat varmt. (Edit: Oj vilken dålig svenska, var tvungen att behålla det haha). Snö får jag nog av där hemma. Vill ha vår och sommar nu. Jag måste ju jobba på brännan!

Jaa ni där hemma har det bra hör jag. Sp3b har väl lov i en vecka till gissar jag?
Har hört att några ska till Riga :) mmm ni får ha det så kul!
Mamma och Bengt är ju i Thailand, får hoppas de blir friska snart stackarna.

Jag fryser.

Och nu ska jag titta på Glee och seeeen.... New Girl!
Om ni inte har något att göra kan jag rekommendera det. Det är min favoritprogram här. Ska lätt köpa en box med hela serien innan jag åker hem. Hoppas det kommer till Sverige också så ni får se.

http://www.couchtuner.com/new-girl/


Voila!

Första avsnittet är väl helt ok, men Thanksgiving är min favorit.
Och om ni läser infon behöver ni inte se från början. Även om ni kanske borde det. Jaja gör som ni vill.
Jag vet att ni vill se deeeet. Anna och Jojo i alla fall ;) hehe
(Klicka förresten inte på den stora knappen som säger "WATCH NOW!")

Milli sover och jag tror att hon drömmer att hon springer. Haha.
Chenoa ligger bredvid mig och kurrar. Och Aggie är någon annanstans. Tror inte hon mår så bra. Verkar som att hon har fått starr eller något :(

Förresten! Ante skickade ju Djungelvrål. Hade hört att Amerikaner tycker väldigt illa om saltlakrits. Så bjöd Katie på en. Hon spottade ut det direkt och sköjde munnen i två minuter.

Sen tog jag det till skolan igår och bjöd lite annat folk. Hälften spottade ut det och skrek "OH MY GOD IT'S DISGUSTING", andra åt upp hela men gjorde grimaser hela tiden.
Det var roligt.

Och idag kom Jordan fram till mig med en Toblerone och sa:
"Here is some good candy from Switzerland!"
Jag: "Yeeeah... Because I'm from Switzerland...?"
Jordan: "Um.... Right... Sweden.... Well you know, it starts with the same letter..."
Alex: "Oh my god Jordan I can't believe you just said that, she's from SWEDEN. You are so stupid."
Jordan: "I'm embarassed.... I feel like such an idiot right now."

Haha stackarn skämdes lite, men försökte trösta honom med att han är den 20e personen som har sagt att jag är från Schweiz istället för Sverige. Däribland min historialärare, haha.
Åh jag kommer sakna Alex och Jordan. Får mig alltid att skratta.

Moonshiners

Sitter just nu och tittar på Moonshiners på Discovery Channel. Ett fantastiskt program om Moonshiners här i området. Just nu är de precis brevid Franklin County tror jag. Hehe. Det är roligt.


Popcorn Sutton, min favorit.
Förstår knappt vad han säger och han är så himla söt och dansar runt och skrattar.


Älskar förresten att jag tappade ungefär 20 läsare under jullovet. Antar att folk är upptagna när de är lediga. Själv började jag skolan idag.... UUUh. Det var inte kul. Och vår kära Mr.Deskins gav oss ett open note quiz redan första lektionen. Det var ju snällt. Tack.

Vad mer... Det händer väl inget nytt. Termin nr 2 börjar den 16e tror jag, och innan det har vi 5 dagar ledigt. Då blir det Government, Psykologi, Intro to Leadership, och Spanska 4 (högsta möjliga). Inte alls säker på Intro to Leadership, egentligen vill jag ta något som fler seniors tar, men vet inte vad heller. Så det blir nog det ändå. Har hört att det är rätt kul. Däremot verkar det som att jag kommer ha 3rd Lunch.... Så jag kommer dö. Jag koimmer alltså ha lunch typ klockan 1 varje dag :( och jag som är hungrig klockan tio. Förhoppningsvis låter vår Intro to Leadership-lärare oss äta något på lektionen. Hehe.

Och ja, jag är nervös över lunchen. Det är nog de flesta iofs. Med sex olika luncher i vår skola lär jag ju knappast få äta med folk jag känner. Bläää. Hoppas jag hittar någon som vill äta med mig och som är snäll. Jag är ju från Sverige... Haha.


New Years Eve!

Hade en jättebra nyårsafton med Katie, Shaun och Key. (Och Shaun skaffade en mohawk tillsammans med sitt brottarlag, jättefult tycker vi). Vi spelade biljard och dansade Just Dance Country. Hahaha så himla kul.
Ja, vi hade jättekul och det kunde inte ha blivit en bättre nyårsafton faktiskt :)
Nu ska jag plugga gärnet, har asmycket att göra hihi, jag är så kööörd :D Imorgon börjar skolan igen... Uh.

GOTT NYTT ÅR! <3

(Och till Mats: Vi åt shrimp!)


RSS 2.0