Vart jag mig i världen vänder

Till Johanna: Absolut! :)

Sååå Superbowl. Ja det var väl rätt kul. Somnade nästan i och för sig, men reklamerna, halvlek och slutet var kul! Reklamerna är de roligaste någonsin, de flesta i alla fall. Mina favoriter var Doritos och M&Ms.

Halvlek var alltså Madonna som sjöng med bland annat Nicki Minaj och M.I.A. Värsta skandalen här nu för M.I.A. visade långfingret åt kameran. Haha. Det var lip-sync dock, och det är så töntigt tycker jag. Om inte de kan sjunga kan ju jag lika gärna stå där uppe och dansa i coola kläder.

Och sen slutet var ju lite spännande för Patriots ledde med 17-15 och när det var typ tre minuter kvar gjorde Giants en touchdown, som alltså är värda 6 poäng. Och han satte sig ner över mållinjen, haha lite kul. Så ja, Giants vann! Inte för att vi brydde oss så jättemycket men ändå, bra!Nu är det rätt kallt här igen, och med kallt menar jag kring 5-10 grader. Å andra sidan har jag hört att ni har -40 uppe i norrland. Inte speciellt avundsjuk. Haha. Det är fint här dock! I Sverige ser man ju typ aldrig solen på vintern, här är det soligt typ varje dag. Och när vi åker till skolan, klockan 7, går solen alltid upp och allt blir så fint och rosa :)


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Hej Anzi! Var det amerikansk fotboll som ni tittade på eller? Verkar spännande! Puss Ma

2012-02-08 @ 00:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0