Oscars

Tjaaa vad händer i Sverige va?
Har hört att ni har sportlov nu. Det är ju lite fuskigt.
Det har vi inte här.
Försökte förklara för några i min psykologiklass att vi har ett lov som är tillägnad sport. De såg förvirrade ut.

Kom precis in från en lång promenad, så himla skönt. 12 grader, blå himmel och sol. På senaste tiden har jag varit så där superglad över att vara här. Det känns bara grymt helt enkelt.

Barnbarnen från Richmond var här igår och åkte hem i morse, så är rätt slut nu. Spelade med Pokemonkort (vilket var rätt awesome faktiskt) och lekte "the tickle monster" dvs att jag ska jaga dem och försöka kittla dem haha. De älskar mig. Och de har en hundvalp också, en liten liten toy-pudel som var såååå söt.

Åh jo, pratade om det här med mamma+Bengt och tänkte att det kunde vara lite intressant för er andra att veta. Får några år sedan införde de en lag i Virginia att man bara får köpa ett handvapen i månaden. Vilket visserligen ändå är 12 pistoler per år men ja... Ändå. Haha. Nu har de tagit bort den lagen så nu får man köpa så många vapen man vill, no limit! Vi pratade om det på Government och alla ba "Ja men det är ju bra!". Skrattade lite och tänkte "Vad skulle SP3B säga om de hörde detta?" Ah jag vet inte, det här med vapen va. Hade ju aldrig sett en pistol innan jag kom hit, tror jag? Så jaaa. Samtidigt börjar jag vänja mig vid det haha. De är överallt. Hemma hos folk, i deras bilar och jag vet inte vad. Så äre helt enkelt!

Tittade precis på Loreens bidrag till Melodifestivalen eftersom vissa av er sa att hon var bra. Rätt bra tycker jag med! Konstig dans. Tittade på Ranelid också. Alla svenskar med sjuk humor röstade på honom tror jag, haha!

Åh jag älskar mitt hår just nu, klippningen behövdes verkligen. Och ska förresten aldrig mer färga själv. Inte i USA i alla fall. Värdelöst.

Antar att ja ska kolla på the Oscars nu, såg på facebook att vissa av er ska gå upp mitt i natten och titta på det. Eller typ spela in det? Jösses. Har aldrig kollat på oscarsgalan tror jag. A first helt enkelt, inget bättre för mig.
Puss :)


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej. Det händer inte mkt här, önskar jag hade sportlov men tyvärr .. Haha sjukt att de upphävde lagen? Varför tyckte klassen det va bra? Har dina kompisar vapen? Puss på dig

2012-02-27 @ 20:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0