TADAAA

Här får ni bilder på mig poserande i mitt nya hår!

Och ja, ingen större skillnad egentligen va?
Men, för detta resultatet krävdes avfärgning, färgning och ytterligare en färgning av rötterna för att få allt jämnt... Aaah. Och klippning så klart. Allt detta för ynka 77 dollar!
Och jag, så svensk som jag är, fattade inte att man skulle ge dricks... Haha. Gav henne 80 i alla fall, det var ju tur det. Men 3 dollar i dricks är ju illa. Skäms lite just nu! Men ska gå tillbaka och ge henne asmycket nästa gång.
Anna, Anna.....

Sen efter 4 timmar hos frisören åkte jag med Sharon och Lee och valde ut min class ring! Dvs en ring där det står typ "class of 2012" skolans namn, ens namn, och har symboler osv. Alla har sådana. Jag är taggad! Tror den blir fin. Och Sharon och Lee betalar hela grejen vilket jag tycker är så hiiimla snällt. Den kostar liksom 140 dollar... De ville ge mig något sa de... Jag är för bortskämd.


Ungefär så ser de ut. Min kommer se ut ungefär som den blåa nere i högra hörnet, fast med en röd sten. Och i silver. Typ så där halvsnygga egentligen, men jag gillare!

Och ja, snön här... Det är roligt. Det kom kring 2 dm igår. Det var iofs rätt tung och blöt snö, men ändå, när Sharon började samla massa vatten i några vattenkaraffer så tänkte jag liksom... Va? (Vår vattenpump kräver ström så om strömmen går förlorar vi allt vatten). Men visst fick vi strömavbrott minsann. Jorå, strömmen gick igår klockan 21.30 och kom inte tillbaka förrän klockan 7 på morgonen. Var en rätt kall natt. Men så himla sjukt! För lite snö. Det var inte ens mycket. Vissa områden inne i Roanoke har fortfarande ingen ström.

Känner att infrastrukturen inte är den bästa här. Haha. Och folk stannade hemma, "insnöade", haha. Inga plogar eller vinterdäck här inte. Livsfarligt jo. Så ja, det var en rätt rolig upplevelse. Och det är inte direkt så att de aldrig har snö i Virginia... För det har de. Haha.

Och imorgon har vi 2 hour delay! Dvs vi börjar skolan klockan 10.30 :) Allt tack vare snön! Tänk om vi hade det så i Sverige? Haha skulle ju inte funka. Men jag klagar verkligen inte ;)


Kommentarer
Postat av: ante

tjaaa!!! äntligen fick jag se hur klippningen vart 😄 o det vart ju sjukt bra 😊

2012-02-21 @ 07:10:21
Postat av: ante

o jo man ser skillnad, jämförde me bilderna längre ner :)

2012-02-21 @ 07:15:17
Postat av: Mia

Sötnos

2012-02-21 @ 11:29:13
Postat av: Jojo

Dat's crayzi! Insnöade, haha! xD

Fiin du blev ^^ Fett skumt med dricks, fattarej hihi

2012-02-22 @ 14:50:21
Postat av: Ragnhildur Hermannsdottir

Håret blev jättebra, tycker jag men det var fint även innan!

Vad snälla de är mot dig din värdfamilj, det blir roligt för dig att få egen ring som påminner dig om skolan och USA.

Här håller snön på att regna bort, jag kommer inte att sakna den men det har varit himla halt i ett par dagar/kram/farmor

2012-02-23 @ 19:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0