Rest in peace

Så... Laura har dött.

Laura var alltså min kontaktperson här.
Det var hon som placerade mig i Franklin County, hon har varit min mentor hela året och ja... Lite som en extra förälder liksom. Alltid sett till att allt var bra med mig, Key och Malin.

Och nu är hon bara borta. Så där. Ha. Poff.
Vill inte riktigt gå in på detaljer på vad som hände, för jag vet egentligen inte så mycket än. Men Malin ringde mig i alla fall i fredags efter skolan och berättade. Sen sågs vi igår och tröstade varandra lite.
Lite chockade är vi, hon var ju bara 50. Så det var väldigt oväntat.

Hon var ju den som skulle gråta mest av alla när jag åkte. Och hon som skulle hälsa på mig i Sverige. Och vi som skulle ses snart. Jag har ju så mycket att tacka henne för.

Men så är det väl ibland. Och även om det låter hemskt är jag glad att detta hände nu, istället för när jag hade åkt hem till Sverige. Nu kan jag i alla fall vara här och gå på begravningen.

Ja. Vad ska jag säga?

Vila i frid Laura Kavanaugh.
<3

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Hej Anna! Det måste kännas väldigt konstigt att Laura är död. Hoppas de hör av sig från Explorius snart. Här har det varit sol och underbart i 2 dagar nu. Mia o Mats var här idag o lilla bönan, som jag kallar den, har börjat sparka lite så Mia känner det!!! Spännande på torsdag då de ska på ultraljud. Har du funderat på det här med kortalbum? Skulle behöva få korten snart om vi ska hinna fixa det?! Nu är det sovatime! Puss min älsklingsunge! Mamsen

2012-05-01 @ 23:53:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0