Grattis Hilda 3 år!

Idag fyller min kära lillasyster Hilda 3 år!
Stor dag! Och jag har hört att hon har fått en cykel.
Åh hon kommer vara så stor när jag ser henne igen....
Grattis Hilda!Sitter i soffan och Aggie och Milli nosar på mina ben. Det kittlas.
Snart kommer Lee hem och då ska vi ut och äta för det är hans födelsedag idag också! Vi ska äta pizza. Och Keys nya familj kommer dit så vi får träffa dem.
Det är lite konstigt... Jag är avundsjuk på Key som kommer få två amerikanska systrar i sitt nya hem. Hon är avundsjuk på mig som får stanna. Egentligen hade vi kanske båda velat ha den andres familj men det går ju inte. Hur som helst kommer vi båda ha det skitbra i de hem vi bor i så det spelar ju ingen roll. Btw, missförstå mig inte, som sagt; jag trivs ju här. Men det kommer bli ensamt utan Key. Å andra sidan kommer jag bli "tvingad" till att umgås mer med mina vänner så det är nog bra för mig :)


PS

Åh jag vill bara tillägga något!

Jag har lärt mig något idag.
Det är inte alltid det händer i USA.
Faktiskt på Astronomin till och med!
Har alltid tyckt att det är den tråkigaste och lättaste lektionen.
Men det här har jag lärt mig:

För det första. Solen.
Solen är så stor att vi knappt kan tänka oss hur stor den är. Tänk er hela vårt solsystem med alla åtta planeter, och hur stora planeter det finns. Jupiters massa är 318 gånger större än Jordens. Det är sjukt stort.
Men om vi adderar massorna av alla planeter i solsytemet får vi bara 1% av hela solsystemets massa. För 99% av massan i solsystemet är solen. Alltså fattar ni hur stor solen är?

Och sen det coolaste någonsin... Saturnus.
Saturnus består av gas och har väldigt låg densitet. Dess densitet är lägre än vattnen. Så vad betyder det? Jo, skulle vi ta hela Saturnus och lägga den planeten i vatten skulle Saturnus flyta. Coolt vaaa??

Vad mer.. Jo Mars har ett rost-problem. Det är därför den är röd.

Haha ja det var bara det jag ville säga. Jag tycker det är coolt och jag älskar att prata om sånt här med min mamma och min vänner. Ni som inte bryr er får stå ut.
Dessutom, när man tänker på hur stort universum är och hur liten Jorden är så känns ju inte avståndet mellan Stockholm och Virginia lika stort längre, ellerhur?


bra dag

Guten tag Schweden
Idag var en bra dag med sol och glada människor.
Och jag hade lockigt hår.

Igår frågade jag Sharon och Lee om de hade en hårtork jag kunde låna.
Javisst hade de det!
Lee brukade tydligen sälja "beauty supplies" så han kommer upp med en ny hårtork, en plattång och två locktångar. Så tack, det fick vi liksom :) Yay!
Så idag var jag fin.
Och mina vänner saknade typ mig när jag var borta haha <3

MEN det är andra gången Emily ställer in en sleep-over. Jag antar att hon ställer in den pga giltiga anledningar eftersom det också är hon som alltid pratar om att vi ska ha en sleep-over och är fett taggad. Men jag blir lite trött. Aaaaah. Det är inte lätt att planera saker i Franklin County. Det går inte att bara bestämma utan föräldrarna måste tillåta och kunna skjutsa och blablabla. Åka in till stan och ta en snabb fika med sina vänner funkar inte haha.

Och ja... Key måste flytta. Det är inte organisationens regler att man inte får bo med en av sina lärare, det är statens regler. Så inget att göra åt.
Men hon har en ny värdfamilj som hon antagligen kommer flytta till nästa helg. Hon ska få bo hos en annan lärare på skolan och hans fru och deras två döttrar. Han är lärare för JROTC (Junior Airforce) och går alltså omkring i uniform hela dagarna haha. Han verkar cool :) Jag tror hon kommer trivas.

Men klart det är lite sorgligt att vi skiljs åt. Men vi kommer säkert träffas en massa i alla fall :) Det här kommer bli hennes andra familj!

Just det! Gissa vad jag fick idag?
Knäckebröd!
Jorå!
Bibliotikarien kom till mitt klassrum och sa "I found this in the store and I saw it was from Sweden so I thought you would like to have some." Åhå, tackar tackar. Gillar inte knäckbröd så jättemycket men kändes ändå lite mysigt att ha någon svenskt här hemma. Det passar så bra brevid min osthyvel.Sickkkk

Ja jag hade sett fram emot den här dagen.
Men imorse vaknade jag och trodde jag skulle spy. Mådde sjukt dåligt. Så fick stanna hemma idag. Måste åka till en studio och ta bilderna i helgen och får gå ut med Justin en annan dag...
Sharon och Key är i skolan och Lee är och golfar med sina vänner.
Så är hemma själv. Mår mycket bättre nu men fortfarande lite... blä.

Fattar inte hur vår stora plasmatv funkar men som tur är har jag en TV i mitt rum.
Så tittar på ett gammalt avsnitt av How I Met Your Mother.

Alltså det är väldigt många läkemedelsreklamer här.
Det är så kul.
Ungefär
En kvinna med någon jättekonstig kronisk sjukdom säger:
"Having X can be very painful. But with Aviva my life has changed. Now I can do everything. Don't let X stop you. Try Aviva!"
Och sen spelas lite harmonisk musik och man ser kvinnan leka med sina barnbarn samtidigt som en mansröst säger så fort som möjligt:
"Side-effects-may-include-nausea,-vomiting,-headaches,-heartburn,-hair loss,-diarrhea,-dry mouth,-water retention,-painful rectal itch,-hallucination,-suicidal-thoughts,-heart-failure-and-death.-If-you-experience-any-of-this-contact-your-doctor.-Ask-your-doctor-if-Aviva-can-help-you-before-you-use-Aviva."
Och sen säger den lyckliga kvinnan:
"Aviva can change your life. Don't wait, order now"
Och sen kommer mansrösten igen:
"So call now! 555-354-578. 555-354-578. Don't wait, call now! Call 555-354-578! 555-354-578!"

Och amerikaner funderar inte ens på det här, det är helt normalt. Och jag sitter där och dör lite över hur dåligt det är.
Samma sak när det gäller infofilmer i skolan. Det är så dåligt.
Tex i förrgår hade vi en föreläsning i aulan. Och då satte de på en dålig raplåt som handlade om att välja rätt collage. Jag grät av skratt.
Men jag var den enda som skrattade.

Svårt att förklara. Men det är så absurt ibland...I'm home

Sitter i vardagsrummet och tittar på Dancing With the Stars (=Let's dance).
Sharon rättar matteprov, Lee leker med sin ipad och Key pluggar.
Milli (inte Mellie) vill att jag ska kasta hennes röda favoritboll. Men den är slemmig. Alltså den här hunden är så söt. Men hon vill bara leka hela tiden. Aggie är däremot jättelugn och snäll. Tycker om Aggie.
Har lärt Lee smsa idag.

Är senior picture day imorgon. Så jag måste klä upp mig och hoppas att jag inte kommer se helt skev ut, som jag vanligtvis gör. Skillnaden med Sverige och USA är att man redigerar skolbilderna här. Så har man en finne (vilket typ alla här har) är det inga problem. Och varför har alla finnar? Jag gissar på att det är den feta maten.
Ska dessutom på date imorgon. Eller är det en date? Jag antar det. Jag fattar inte riktigt grejen. Men han ville i alla fall ta med mig ut och äta. Så ja, han heter Justin och han är snäll så jag sa ja :)

Just det, vår katt. Chenoa tror jag hon heter. Jag älskar henne. Hon är så jäkla skum. Då och då hör man lite barnskrik från källaren. Det är Chenoa. Skypade med mamma, Bengt och Mia förut och de hörde henne. Hahaha. De pratade förresten lite med Sharon. Visst är hon snäll? Jag tycker jättemycket om Lee också, han skojar alltid och är en riktig mysfarbror. De två har varit gifta i 42 år nu. De läser i princip varandras tankar och kallar varandra för "honey" hela tiden. Alltså det är sjukt gulligt.

Det är jobbigt att byta värdfamilj och att börja om när man ändå har varit här i 6-7 veckor. Men just nu känner jag att det här kommer bli jättebra! De är så snälla och de har koll och struktur och... Det är skönt att planera de kommande veckorna. Det gick liksom inte på en bondgård för man vet aldrig vad som kan hända.
Nästa helg (efter helgen som kommer) ska vi åka upp till Richmond och hälsa på deras son, hans fru och deras 6 barn. Alla under 12 tror jag. Otroligt. Och vid Thanksgiving ska vi upp till Connecticut för de har familj där också! Och de vill visa oss allt och åh... De vill verkligen att vi ska få ett bra år och uppleva allt.
Så Sverige: Det här blir bra.

Här får ni lite bilder. De är inte så bra för min kamera är fortfarande kvar på den vietnamesiska restaurangen... Så tog med datorns kamera. Inte bra kvalla helt enkelt. Men nu har ni en aning om hur det ser ut i alla fall.
Jättefint är det :) Enjoy!

Mitt rum:


Vardagsrummet:

(Ni kan se Aggie ligga där också.)Home sweet home

Japp nu är jag i mitt nya rum hos Sharon och Lee. (Inte Larry, sorry).
Ärligt? Det känns lite awkward.
Men så fort vi har lärt känna varandra blir det nog mycket bättre.
För det här är ett riktigt bra hem och de är jättegulliga.

Key's och mitt rum ligger brevid varandra och mittemellan ligger vårt badrum som har både dusch och badkar. Ett blått badkar dessutom. Mitt rum har en walk-in-closet :) Yeeeeah.
Huset är jättefint. Jättehögt i tak med stora panoramafönster ut mot skogen. Träväggar och vita mattor. Två gigantiska TVs, ett biljardbord(!), två hundar och en katt. Hundarna är hyper. De heter Mellie och Aggie. Mellie är en tollare mamma, hon är så fin! Och katten är liten, vit och skitkonstig. Hon jamar konstant och det låter mer som ett skrikande barn än en katt... Men hon är söt.

Vi bor cirka 10 minuter från skolan vilket är skönt.
De är snälla och de tycker det är jättekul att ha oss här. Och förhoppningsvis blir det lite mer bekvämt här när vi kommer in i allt.
Vi får se när Key flyttar, om hon flyttar. Det är emot reglerna att hon bor här men det ska väl kanske gå att gå runt dem lite.... Ja, vi får se :)

Blir inga bilder än för alltså.... Jag glömde min kamera (Bengts kamera) på den vietnamesiska restaurangen i söndags. Oroa dig inte Bengt, vi har ringt och den är kvar där. Hehe. Så vi får helt enkelt åka och hämta den någon dag.

Puss Schweden

The Roberts'

Jaha oj imorgon flyttar jag och Key igen!
Vi ska bo med Key's mattelärare Mrs.Roberts.
Och jag trodde att det bara var ett tillfälligt boende men det gällde tydligen bara Key. Eftersom att hon är Key's lärare får Key bara bo där i en-två veckor så hon måste hitta en ny värdfamilj. Men jag ska tydligen bo där permanent! Jaha där ser man. Men de verkar jättegulliga och jag tror jag kommer trivas.

När Laura kom hem efter att ha intervjuat dem var hon halft lyrisk över hur fint hus de har. Det är tydligen giganstiskt. De heter Sharon och Larry och de är i 60-års åldern. Larry är pensionerad. De har barn och barnbarn som alltså inte bor hos dem. De har två hundar och en katt. Och de är tydligen väldigt snälla.

Ja jag vet inte, de kommer ha massa tid för mig och... De har haft barn innan mig. Och hon är mattelärare på min skola. Skjuts varje dag, hallå. De ser fram emot att vi ska komma. Så det blir nog bra det här :)
Ville bara berätta det.
Nästa gång jag bloggar kommer det vara från mitt nya hem!
(Och ja de har internet)
Puss på er Sverige!

The Lion King

Kom precis hem efter att ha sett the Lion King i 3D med Katie!
Det är den vanliga gamla lejonkungen fast i 3D helt enkelt :)
Coolt och världens bästa film.
Hon var barnvakt åt en sexårig pojke som heter Matthew.
Så söt och skitrolig!
Innan filmen åt vi på Macados också, coolt ställe med massa konstiga speglar, flygplan i taket och gamla leksaker i glasmontrar. Jag gillade det. Och eftersom Cave Spring High School har homecoming dance just nu såg vi tjejer i alldeles för korta klänningar (i amerikanska mått i alla fall) och deras finniga dejter.

Och ja... Vi hämtade upp våra saker hos Michele idag och i början på veckan ska vi flytta in hos MsRoberts, Key's mattelärare. Men det är bara tillfälligt tills vi hittar en ny värdfamilj. För vi kan inte bo hos en av våra lärare.
Men det funkar just nu och allt kommer lösa sig så småningom. Får vi hoppas i alla fall :)

Jag har haft en bra kväll och jag tänker inte låta något förstöra det.
Så det så.


Its Friday, Friday

Sitter i "mitt" rum och lyssnar på "tonight tonight". Musiken här är faktiskt helt ok. Kollade nyss lite på topplistorna på Spotify och såg att ungefär samma musik spelas här som i Sverige. Förutom låtarna på svenska såklart.

Jag och Key är ensamma hemma och väntar på att vår lasagne ska bli klar. Åkte till Kroger förut (motsvarighet till ICA) och handlade lite. Min favoritglass och en frusen lasagne. Det blir en bra fredagkväll det här.
Det är game night egentligen, men jag kände inte för att sitta och titta på matchen i regn... Så nja. Kommer däremot gå om några veckor under Homecoming week. Men jag har lite kontakt med tjejen jag ska gå på bio med imorgon, Katie, och vi gjorde tydligen en touchdown första minuten!
GO EAGLES!

Imorgon ska vi hämta våra saker hos Michele och ja... Säga hejdå liksom. Känns lite konstigt, nästan lite pinsamt. "Tack för allt men vi vill inte bo här" liksom... Hm. Men det är bara att göra. Förhoppningsvis håller vi kontakten och åker dit ibland. Jag vill fortfarande lära mig rida.

På söndag ska vi göra Jambalaya till middag! Alltså okej, jag vet, inte så intressant för er kanske men jag ser fram emot det! Laura bodde i New Orleans i tio år och det är en väldigt stark maträtt de äter där. Det verkar sååå gott! Åh, jag skulle vilja åka till New Orleans.

Idag är det "autumnal equinox"! Jorå, något har jag lärt mig från Astronomin. Dvs, det är nu officiellt höst. Finns massa lövträd här så hoppas det kommer bli fint ;)
Finns träd här som kallas "Kudzu". De är importerade från asien och de räknas som ogräs och de kväver andra träd så folk tycker inte om dem. Men jag tycker det är så fint! Ni ska få en bild på det.
Alltså titta, det där är inte gräs, det är löv. Trädet växer liksom... Överallt och över allt. Det är jättecoolt! Men som sagt, det är dåligt. Antar jag.En bild på mig och Sophie.


Till mamma: Ja självklart! Har inte numret bara :) Fixar det sen.

Puss sverige och hoppas ni sover gott!


tjo

Sitter i biblioteket och chillar galet

Verkar forresten som att det har med att hitta vardfamilj inte kommer bli jattesvart. En av Key's kompisar och tva av mina kompisar har redan erbjudit sig. Men de maste ju fraga sina foraldra ocksa. Och sen har en larare har pa skolan ocksa erbjudit sig.
Sa det kommer losa sig ratt snart tror jag.
Amerikaner ar extremt gastvanliga.
Inte som i Sverige helt enkelt, haha.

Nu ringde klockan och jag har sista lektionen innan helgen: Astronomy!
Skriver mer nar jag kommer hem :)


Move like Jagger

Imorgon kommer jag vara på TV.
Skolans TV.
Varje morgon har vi något som kallas "the morning show" då de läser upp all viktig info och gör lite repotage. Idag blev jag, Key och de andra tre utbytesstudenterna (från Tyskland, Brasilien och Kina) intervjuade och... Ja imorgon kommer hela skolan på 2500 pers se mig förrvirrad (blev kidnappad från min Astronomilektionen) och med en rolig accent prata om mig själv. De frågade typ varifrån jag kom, vad jag hette, varför jag kom hit. Och sen frågade de också om jag tyckte om min värdfamilj. Jag ba ehhh.... Ja jag har precis flyttat så jag har ingen just nu. Gud vad sorgligt det låter! Men men, samtidigt kommer hela skolan veta vem jag är. Det känns lite coolt!

Livet hos Laura är bra, jag och Key har varsitt rum eftersom hennes båda döttrar bor hos deras pappa just nu. Och Sophie... Sophie, hunden, är bara för söt. Alltså hon är så liten. Åh.

Här får ni en bild på mig och Key när vi var på the Apple Festival i lördags:

Och så ser ni våra föredetta hundar Pheobe och Libby. Åh <3

På lördag ska jag och en kompis, Katie, se Lejonkungen i 3D. Awesome!
Och på söndag ska jag, Key och Key's kompisar Emily och Nicole åka och shoppa. Titta lite på homecoming-klänningar också!

Och Laura... T.ex. Imorgon vill Key åka till skolan tidigare för att hon har "tutoring" i matte. Så hon vill vara där halv 8. Men skolan börjar inte förrän 8.25 och jag har inget att göra där. Så Laura kommer köra oss dit, släppa av Key och sen köra med mig till en coffee shop och köpa frukost där. Bara ett exempel på allt hon gör. Plus att hon kör oss till skolan varje morgon. En timme tur och retur. Vi får dåligt samvete men hon tycker om att vara behövd tror jag. Åh hon är så gullig!

Kramar på er där hemma!

I like to move it move it

Ja nu kommer det lite tråkiga nyheter.
Jag och Key har flyttat.
Japp.
Så är det och det är lite sorgligt men vi klarar oss bra. Ärligt talat har jag liksom anat att det skulle hända förr eller senare rätt länge nu. Så det var nog bäst.
Kan inte riktigt skriva anledningen till varför vi flyttade här för google translate existerar faktiskt. Och jag får inte prata om det här med folk här, riktigt, så... Whatever. Vill ni veta så kan ni fråga mig på facebook.
Men hursomhelst kanske det inte spelar någon roll.

Jag och Key bor hos Laura just nu tills vi hittar en värdfamilj. Och vi älskar vår Laura :) Så allt är bra. Och vi kommer få skjuts till skolan eftersom Laura bor i Roanoke och inte i Franklin County.
Och vad mer...
Jo.,....

INTERNET! WOHO!Så här får ni en bild på oss!


Kjolen jag köpte! Svårt att se kanske men den är FIN.
Och vårt fina föredetta hem. Ack, det är svårt.
Vi bodde så fint... Menmen.
Allt kommer ordna sig.

Puss på er!Grattis Mia!

Rakar veta att en syster fyller ar idag!
26 ar narmare bestamt.
Grattis min alskade Mia! Jag saknar dig och onskar att jag kunde vara hemma och fira dig :)
Pusspusspuss

Och ja vad ska jag saga.
Vart internet dar hemma funkar inte alls just nu.
Varfor?
Jo for att Michele inte har betalat rakningen.
Sa vi kan inte anvanda det.
Kul.
Sitter i skolans bibliotek just nu.
Funderar pa att kopa en sandar "dongel". For det har ar vardelost.
Kan inte ladda upp bilder har ELLER pa facebook.
Och kan inte komma in pa facebook via skolans dator, bara genom min lilla mobil.
Sa kan jag ju inte ha det i 8 manader till!
Kan vara vart att skaffa eget internet.

Puss pa er dar hemma!

GIGANTISKT INLÄGG WOHO!

17/9 2011

Idag har vi gjort en del. Emilys hund har dött så det blev ingen sleep-over eller något :( synd för jag hade sett fram emot det. Men i alla fall. Vi åkte i alla fall till the Apple Festival som var idag J Jag vet inte riktigt vad äpplen har med saken att göra… För jag såg inga äpplen där. Menmen, det var kul. Massa hoppborgar och uppblåsbara rutschkanor, massa stånd med mat och saker folk sålde. Och de ska tydligen välja sheriff för Franklin County snart för det var massa

(Avbrott: Key kom precis upp hit och sa att Michele sover stående. Alltså den här kvinnan somnar i alla ställningar möjliga. Ni ska bara veta hur många gånger jag har gått upp för att gå på toa mitt i natten – och så sitter hon där med sin middag i knät, fjärrkontrollen i handen och TVn på högsta volym. Men det här var något nytt. Ville bara skriva det haha.)

skyltar med ”vote for Bill” osv. Träffade mina kompisar där lite snabbt och det var kul! Savannah uppträdde (dans) och Josey gjorde –någonting- för att hon har vunnit en beauty pageant. Coolt. Mycket sånt här.

 

Vi åt grillad kyckling och jag provade funnel cake för första gången! Gott! Aldrig hört talas om det innan. Men det är friterad deg, ungefär. De har en fritös och spritsar ner lite deg i fritösen huller om buller så att det friteras och ser ut ungefär som en våffla. Men det är inte våffelsmet, snarare donut-smet. Och sen har de florsocker och chokladsås/eventuellt kanel på. Gott! Och onyttigt. Med det gillar vi. Eller jag i alla fall.

 

Vi hade Libby och Pheobe med oss och folk stannade HELA TIDEN och sa ”Oh your dogs are so pretty! They are adorable!”  Vilket de är också. Googla på australian shepherd, de är sjukt fina. Libby är hunden med ett blått och ett brunt öga (<3) och Pheobe är vår valp, Libby’s lillasyster. Så fina hundar.

 

Jag och katten Larry har blivit lite buddies också. Han tycker egentligen inte om folk och springer oftast iväg men nu har jag lärt honom att jag är awesome och att jag har mat. Så nu gillar han mig. Det är bra för han är världens sötaste katt. Grårandig ni vet, lite tråkigt kanske, men åh han är så liten och så söt!

 

Shoppade på Wal-mart idag. Det har vi gjort en del. Jag och Key älskar Wal-mart. Michele hatar Wal-mart. Men hon får stå ut med det. Anledningen till att vi var tvungna att åka dit var att Key glömde sin mobiltelefon i ett par jeans… Som hon sedan tvättade. Så japp, telefonen är kaputt. Bara att köpa en ny för vi skaffade ingen försäkring eller något sånt.

Jag köpte sjukt mycket saker. Och jag har en sak att erkänna…

Jag köpte en ryggsäck. Alltså jag var lite tvungen. Varföööör? Min svenska och min känsla för stil kommer vara helt förstörd när jag återvänder till Sverige. Ack, ve och fasa.

Men kära mor, minns du den där väskan du och jag såg på den lilla smyckesaffären i Täby Centrum? Snälla. Köp. Den. Och. Skicka. Den. Jag drömmer om den på nätterna. Den är så fin.

Fast ok om jag ska vara ärlig har jag glömt hur den såg ut. Jag kom bara ihåg att den var jättefin. Jag vill ha den. Och den skulle vara så perfekt!

 

Homecoming is coming up. Det är den 15e oktober eller något sånt… På en lördag i alla fall. Och jag vet att de flesta av er inte vet vad det är så jag ska försöka förklara…

Homecoming pågår en hel vecka egentligen. Jag antar att det har något att göra med att skolan börjar igen och alla är glada att se varandra? Vet inte riktigt. Bara en konstig tradition man har här.

Från måndag till fredag är det temadager. Då ska man klä ut sig. Vanligtvis är det ”nerd-day” ”superhero-day”,  ”camo-day” (jag bor i Rednexland; trucks, hunting och camouflage), något mer och sen på fredagen är det alltid school spirit-day. Då ska man ha skolans färger; dvs vitt och rött. En del går all in när det gäller school spirit. Har sett det de dagar vi har football games här J Jag gillar det, det är coolt och det påminner mig om Södra Latin och läroverksfejden.

Och SEN på lördag kommer den stora grejen. Homecoming prom. Jag har hört att det är skittråkigt men vad tusan – man måste ju gå. Det är inte lika stort som den Prom(bal) vi har i juni innan skolavslutningen, men ändå. En del går dit med sin date och andra med sina kompisar. Och sen sitter man antagligen bara där och… Väntar på att det ska ta slut. Ni vet hur det är på skolfester, aldrig lyckat. Men jag ser ändå lite fram emot det.

Och ja, det här med date… Hm jag vet två som antagligen kommer fråga mig. Sen finns det ju de man hoppas ska fråga och de man hoppas inte kommer fråga. Komplicerade grejer det här. Men jag får se. Det löser sig!

 

Det är kallt här just nu. Av någon anledning? Vet inte. Men det är säkert kring 15 grader, vilket känns konstigt när det brukar vara över 20. Eller jag vet inte, kolla upp hur mycket 60 farenheit är för jag vet inte riktigt. Det är kallt i alla fall. Men det är tydligen bara tillfälligt.

Jo, förresten. Vi har ”stinkbugs” här och det börjar komma fler och fler. Tydligen invaderar de hela området kring Roanoke på vintern och det är rätt hemskt. De är extremt fula och äckliga och de är för många. Importerade från något annat land för massa år sen så finns inget som äter dem. Och dödar man dem så stinker de. Så man måste dammsuga upp dem. Vilket Key gjorde idag. Cirka 80 stycken närmare bestämt. Så nu stinker dammsugaren. De är överallt och jag hatar dem. Eww.

 

Har jag berättat om spindlarna här förresten? STORA. SJUKT STORA. Aldrig sett så stora spindlar utanför en glaslåda. Vissa är giftiga också. Fast de giftigaste är små. Det känns ju bra. Men usch… Ni vet att jag inte gillar spindlar. Usch.

Vad mer? Jo syrsor. Sjukt mycket. Ljudet av dem från skogen runt omkring oss är nästan öronbedövande. Och de kommer in i skolan också!

Och sen har vi stora örn-liknande fåglar, som har tagit 4 av våra höns! Sen finns det björnar och ”bobcats” här omkring också men de är tydligen ofarliga. Speciellt när vi har en så stor hund som Lucy i närheten. (Åh Bengt du skulle älska Lucy, och mamma också. Hon är den bästa hunden här!)

 

Och till familjen: Jag vet att ni ringde mig idag men jag hörde inte! Men ni får ringa en annan gång och hoppas ni hade det trevligt J Puss på er och jag saknar er.

 

Imorgon ska vi till krykan för första gången. Hm.

 

18/9 2011

Jag önskar att jag kunde lägga upp bilder för jag har så många, och fina är de också! Ah.

Kyrkan var tråkig och skitliten. Finns typ 50 kyrkor här men den vi gick till ligger precis nedanför vårt berg. Var typ 10 pers där idag. Kommer nog inte gå dit så mycket men det kommer däremot Key att göra :)

Vi har städat hela huset (nästan) och uppe i ladan också. Jag har kört vår traktor lite, hihihi.

Vi ska äta en stor stek snart. Det ni. Kött är så billigt här, jag älskare.

 

 

 


In the librareeeyh

Tja.

Vi har activity period just nu. Dvs, tid for att plugga. Men jag har inget att plugga sa... (Sen kan man ju dessutom undra varfor de har det pa fredagar?? Men i alla fall.) Sitter har i biblioteket och surfar runt lite.
Vill bara saga att vi fick vara betyg i engelska idag. MsHolland skickade runt en lista med allas student id-nummer (tex mitt ar 12518) och brevid numret stod vart betyg...

Jag hade bast i hela klassen.
Jora.

Sag tva andra som hade 100 poang men vad hade jag?

101.

100 ar det hogsta men jag har sk "extra credit" sa... Ja. Sa kan det ga.
Alla sa "who got 101?"
och sen efter ett tag erkande jag att det var jag.
hur fan kan en svensk ha battre betyg i English12 an 28 amerikaner?
det undrar nog vi allihopa.
men men, vill bara dela det med er i alla fall.
Kanner mig ratt awesome.

Jag alskar att alla skrev massa kommentarer om "dumma amerikaner" haha. Tro mig, efter ett tag slutar man fascineras. Blir inte ens forvanad nar de fragar "Have you been to Europe?", "Do you have your own language over there?" och "Do you have TVs?"

De flesta har har aldrig varit utanfor landet.
Nar jag fragar dem om var de har varit i varlden sager de stolt West Virginia och North Carolina.

Imorgon ska jag ata med Emily, Josey och Savannah pa El Rodeo. Sen ska vi se "The Help" och sen ska jag sova over hos Emily! Jag ar taggad for det ar forsta gangen jag gor nagot med dem :) Och Emily har en egen bil... Gud, jag kommer aldrig vanja mig vid att mina kompisar (dessutom yngre an mig) kor mig. Hahaha.


P.S. Jag laste igenom allt och insag att jag hade 3 sarskrivningar. Haha min svenska ar sa dalig!


Iakttagelser.

Hej.

Nu är jag här igen.
Ska börja med att skriva intressanta iakttagelser.
 • Obama är muslim och kommunist.
 • Gud finns och han har skapat allt.
 • Homosexualitet är fel.
 • 7 kr/liter bensin är JÄTTEDYRT.
 • Krig är bra.
Bara visar hur annorlunda Sverige och USA är.
Och det är väl bara att go with the flow. Försökte förklara för en tjej idag att homoäktenskap är helt lagligt i Sverige, och är du emot homosexualitet är du inte vidare omtyckt. Hon trodde antagligen att jag var dum i huvudet.
I söndags pratade jag och Michele som sagt om Obama. Lite snabbt i alla fall, för jag föröker verkligen att inte prata politik här. Vilket är svårt, kära läsare. Men sen här var det:
(K= Key, M=Michele, A=jag)

K: In Vietnam they say that Obama will get elected again.
M: Oh, you mean Barack HUSSEIN Obama? No, I don't think so. It doesn't matter if you're a democrat or republican, nobody likes him. He's a muslim and a muslim can't be president.
A: WHAT? Haha Obama's not a muslim!
M: Yes he is. His middlename is Hussein and he doesn't go to church.
A: Omg, are you serious? I don't go to church, I'm not a muslim.
M: No that's different. Our nation was founded under God and all our presidents go to church. All presidents pick a church and they go there every Sunday. But he hasn't picked a church, so yeah, he's a muslim. And he's a socialist too, we have very high taxes here because of him. He's a communist actually. He's just very bad for our country. Very bad. So no, I don't think he'll be elected again.

There you have it folks! Känner bara att hon inte har en aning om vilket land jag kommer ifrån. Sen är frågan om man orkar förklara också. Så är det här i alla fall, och jag får helt enkelt köra på. Nyttigt att se något från en annan synpunkt ibland antar jag. Fast jag dör lite inombords ibland, haha.

Och sen det här med krig... Vi hade en engelskauppgift idag. Vi skulle berätta vad vi fick för bilder i huvudet när vi tänkte på krig. Jag tänkte genast på typ döda människor, Auschwitz och Dachau och bara massa sorgliga och hemska saker. De andra pratade om den amerikanska flaggan och seger och att de har dödat Usama Bin Laden. Jahapp, där var det annorlunda antar jag :)

Just det, Gud... Ja, här är Gud en självklarhet och ingen tvivlar på att han finns. Han finns och så är det. Till och med nyheterna här pratar om Gud och så vidare. Och alla går till kyrkan varje söndag. Utom vi haha :)

Känner förresten att Sverige inte riktigt "finns på kartan" här. T.ex. idag när vi pratade om Kalla Kriget på historialektionen tog Mr.Deskins fram en karta på Europa. Och sen pratade han om hur Schweiz var neutralt under båda världskrigen och under Kalla Kriget. Och så såg jag lilla Sverige där uppe; precis som Schweiz var Sverige ifyllt varken blått eller rött, utan hade den neutrala färgen vit. Men nä nä, inte sa ha något om Sverige inte. :(
Och sen på astronomin när vi pratade om varifrån alla månader och dagar har fått sina namn sa Mrs.Oliver att "Thursday and Friday are namned after German gods".
.... Va?? Jag har väl inte fel när jag säger att TOR OCH FREJA var rätt svenska gudar och inte speciellt tyska? Vikingarna var inte tyska. Asatron fanns i Norden. För tusan.

P.S. Jag har A+ i engelska. På förra provet fick jag bäst betyg i klassen. BOOOHYAH!
Livin' the drrreeeeam.School

Tjoooo.
Internet funkar inte alls dar hemma sa far uppdatera lite i skolan.
Vad kan jag saga...
I sondags traffade vi alltsa nagra andra utbytesstudenter.
Malin fran Sverige (Norrkoping), Sacha fran Schweiz och Marina fran Spanien.
Trevliga alla tre och vi kommer nog ses nagra ganger till sa det kommer bli awesome!

Rakar veta att tva systrar fyller ar snart. Har planerat att skicka ett paket med lite grejer. Men far se nar jag hinner, det kommer bli forsenat kan jag ju saga.
Och alltsa... Mamma, nar du skickar den dar trojan till mig kommer jag be dig skicka med typ 20 saker till. Bara sa du vet. Och btw, anvand UPS nar ni skickar.

Har jag forresten sagt att de tycker det ar galet coolt med tuggummi i pase?
Blev kallad "gum in a bag" forsta veckan.
Nu kallas jag "banaaan".

I sondags hade jag och Michele en liten diskussion (argument holl jag pa att skriva haha) om Obama. For alltsa... Hon tror stenhart att han ar muslim. Tillat mig skratta.
Mer om det en annan gang men alltsa... Herregud.

Vad mer kan jag skriva?
Jo, ni kanske vill veta lite mer om skolan har.
Skolbussen kommer hit klockan 8 sa att alla ska ha lite tid att plugga eller prata med kompisar.
Forsta lektionen borjar klockan 8.25 och da ar det dags for "Pledge of allegience"
som gar sa har:
"I pledge allegience to the flag of the United States of America, and to the republic for which it stands. One nation, under god, indivisible, with liberty and justice for all".
Sen ar det dags for "The Morning Show"...
Dvs lararen satter pa TVn och vi tvingas titta pa nagra stackars ungdomar som desperat och tafatt forsoker gora nagot roligt av att lasa upp all viktig info.
Sen ar et 1st period. US/VA History.
Varje lektion ar 90 minuter.
Och mellan varje lektion har vi 7 minuter.
Det har betyder alltsa att vissa lektioner borjar klockan 12.04 ungefar.
Men det ar inget man tanker pa for man behover inte halla koll pa tiden.
Klockorna ringer (later som brandalarm) och da gar man till nasta grej liksom.

Nu ringde klockan, ciao!

Snabbinlagg

I skolan, klockan ringer narsomhelst.
Gardagen vad awesome!


9/11

Idag är det tio år sedan 9/11.
Mycket på nyheterna och mycket folk i kyrkan.
Inte vi dock.

Vi är hos Laura nu. Jag jobbar för fullt på mitt engelska projekt som är jätteroligt men kräver mycket tid, som jag inte har, när jag inte har internet. Så jag försöker göra klart det nu.
Vi har läst Anthem av Ayn Rand som var rätt bra. Och sen fick vi välja mellan att göra en dikt, en sång, en film och massa andra saker. Elleeeer... Så kunde vi ta en av huvudpersonerna och göra en facebooksida till honom/henne. Så det valde jag. Skitkul ju. Men det är massa problem och det är svårt och aaaaaaah

Har köpt jelly beans, i massa goda smaker woho, en mocca frappuchino (Starbucks) och Gobstopper's (Wonka). Älskar att de har ett godismärke här som heter Wonka. Hehe.


Key :) <3A hard work-work

Idag har jag ätit på Dairy Queen. Det var ganska gott.
Och sen har jag och Key jobbat som tusan uppe i ladan. Jag tror vi höll på i sammanlagt 4-5 timmar. Det var tungt men rätt kul (tyckte jag i alla fall). Jag fick köra traktorn haha! Michele var livrädd tror jag, men hon vågade inte säga det. Men jag körde bra om jag får säga det själv ;)
Det har varit cirka gurka 20-25 grader också så jag har säkert blivit lite brunare och det är ju aldrig fel. Ooooch…. Nä jag vet inte.
Det är rätt bra helt enkelt.

 

Imorgon är det 9/11. Man vet inte riktigt vad man ska säga. Alla pratar om vad de gjorde när det hände. Personligen satt jag hemma hos min bästis Frida. Och så kom hennes mamma hem och satte på någon ”actionfilm” trodde jag. Jag var ju 8 så det tog ett tag innan jag fattade.
Men vi ska i alla fall ha det trevligt hemma hos Laura, jag ser fram emot att träffa Malin! Och jag har bakat en äppelsmulpaj som jag hoppas är god. Improviserade lite men… hur fel kan det bli med äpplen och smuldeg??

 

Förresten går det bra att använda internet just nu, men bara jättelite. Så jag skriver allt i ett Word-dokument, kopierar och klistrar in det här och trycker på "publicera". Det är allt jag vågar göra för sen slutar det fungera i princip. :)

 

Men ni vet vad som händer här i alla fall. Puss på er och ha en bra dag! (eftersom det är den 11 september hemma hos er nu, ooooh)

 

 


gooooood life

Allt är bra här! Jag är glad. Allt är bra. Vill bara säga det :)

På söndag är det 9/11 som ni alla kanske vet. Vi ska till Laura och träffa de utbytesstudenter hon har här i området + deras familjer, och folk som funderar på att bli värdfamiljer. Det kommer bli kul! Michele ska till Farmville (haha) och se på när hennes systerdotter Sarah spelar fotboll :) Vi vill också åka egentligen men eftersom Lauras gardenparty är då får vi träffa Sarah en annan gång!
Och Malin kommer ju dit, svensken på andra sidan Roanoke och jag vill verkligen träffa henne. Jag saknar att prata svenska. Min svenska blir sämre och sämreeeee.

Pratade med mamma igår förresten. Grät inte alls. Succé! Det var jobbigt det här med hemlängtan i början, men nu vill jag stanna här. Det kanske inte är så lätt som jag är van vid och inte mycket att göra… Men på något sätt känns det här jättebra nu. Jag är glad :)

Åh musiken här är inte alltid så bra. Radiostationerna suger så vi har ofta på musik från TVn. Kanaler som ”Hottest hits” och ”Today’s Hits”. Just nu spelar de någon Roxette låt som heter ”She’s got nothing on”. Förlåt men den är sååå dålig. Däremot kommer det då och då någon Swedish House Mafia-låt och då blir jag glad. Och väldigt patriotisk.
Så fort vi har skaffat WiFi måste jag köpa Spotify! Jag saknar det så mycket.

Närmsta IKEA finns i Washington DC. Jag måste dit snart! Key har det lättare, för vietnamesisk mat finns att hitta här. Folk frågar mig förresten vad vi äter för mat i Sverige. Jag har svårt att förklara. Jag äter aldrig köttbullar. Vad äter vi mer? Sill. Inte direkt min favorit. Är godiset annorlunda? Ja, men hur förklarar man vårt godis? Vad äter vi för slags mat i Sverige? Hjälp mig, alltså seriöst, för jag har svårt att förklara. Av någon anledning… haha jag har bott där i 18 år?

På söndag ska jag ta med svensk mat till Laura. Några förslag? :)

 

 


8/9 Baby, jag tror jag är kär

Jorå, jag har hittat min själsfrände.
Sea salt caramel truffle.
Jag har aldrig ätit något så gott.

Alltså, det är en glass.
Och det är det godaste jag någonsin har ätit.
Ben&Jerry, släng er i väggen.

Har förresten glömt berätta att det finns sjukt många mer Ben&Jerry smaker här. Kanelbulle till och med. Har inte provat dock. Men… Glassutbudet är fantastiskt. Jag tycker inte ens speciellt mycket om glass. Haha.

Hade ett historiaprov idag. Amerikansk historia. Fick bäst i hela klassen, 29/30 rätt.
Mr. Deskins (läraren): ”What the… THE SWEDISH GIRL KNOWS MORE THAN YOU DO?”
Tristan: “But maybe they study American History in Sweden?”
Mr. Deskins: “Do you?”
Jag: “No…”

Haha jag älskar det.

Däremot hade jag ett prov I engelska också. Jag vet inte hur det gick än men… Engelska är svårt! Alltså det här är typ Svenska B fast på engelska. Aaaaah. Det är nog det enda ämnet jag känner inte kommer gå så bra. Men ett B ska jag väl lyckas med hoppas jag ;)

Och nu när jag läste igenom det jag precis skrev inser jag att min grammatik är hemsk. Eller… Det brukade vara bättre i alla fall. Ni kanske inte ens märker det men äh. Orkar inte bry mig. Bara skriver vad jag tänker…

Tror förresten min engelska grammatik kommer bli sämre. Det här med att säga ”good/well” och ”I/me” skiter de fullständigt i. De bara pratar på. Många andra saker också. Haha.

Nu måste jag fortsätta på mitt engelskaprojekt. Aaah jag har panik.

Post Scriptum: Finns en stad här i närheten som heter Farmville.

 


Busig

Är lite busig jag.
För jag får egentligen inte använda internet....
Men Michele är inte hemma just nu.

Vill bara säga att det kommer bli ett litet uppehåll.
Michele var jättearg igår, för vi har tydligen använt internet så pass mycket att de har "cut us off". Jag fattar nada för internet funkar ju tydligen nu... Men i alla fall, så är det. Hon vill inte att vi använder det så det ska vi inte heller. Just nu är jag bara inne, i smyg, för att jag har tre skitstora projekt till engelskan tills imorgon. Och jag behöver internet, SO BAD. Jag kan inte göra något utan det. Så jag försöker hitta så mycket info som möjligt så att jag ska kunna göra klart det i alla fall... Hm.. Är orolig.

Hursomhelst, kommer öppna ett dokument på min dator och skriva något varje dag. Och sen om några dagar får ni en inläggsbomb. Eller något sånt. Mest för att jag behöver skriva av mig. Och ni vill läsa så.


:)

Raaain

Roligt att jag tänker 20 gånger under dagen "åh det här ska jag skriva på bloggen!"
och så kommer jag hem, sätter mig här och kommer inte ihåg ett dugg.
Jag vet inte längre vad jag redan har berättat så ni får ursäkta mig om jag kanske upprepar mig ibland. Jag orkar inte läsa igenom min egen blogg förstår ni.

Anyway

Böckerna här är extremt tunga. Ni anar inte.
De är stora....
Och tunga.
Typ 600 A4-sidor.
Sa jag att de var tunga?
Som tur är behöver jag inte bära runt på dem så mycket.
Historieboken jag fick ska vi inte använda på ett tag så den ligger bara i mitt skåp just nu. (Jag använder aldrig mitt skåp förresten, ingen gör det för man har inte tid att gå dit. Men bra att ha ett när det är vinter och man har vinterjacka osv). I engelska har vi ingen bok, än, i drama behövs ingen och astronomiböckerna har vi i klassrummet. Men... De är gigantiska.
Vet inte hur intressant det är för er att veta det egentligen men så är det.
Nu lärde ni er något nytt.

Vad mer.... Jo gravida.
En i vår skola är freshman (14 år) och är gravid med sitt andra barn.
Vad gick fel där kan man ju undra.

Min mobil slutade fungera i lördags men nu funkar den igen! Dock efter ett 25 minuter långt samtal med Straight Talk. Gah. Jag lovar att samtalet kom till Indien för jag fattade inte vad kvinnan sa.

Har regnat sjukt mycket här idag. Och kommer göra det i några dagar. Blir det riktigt illa kommer blir skolan inställd :) Alltså det är lite dumt, för är det översvämning någonstans i Franklin County och en enda liten person inte kan ta sig till skolan - ja då blir skolan inställd. För det är orättvist om alla kan gå till skolan och lära sig saker förutom den personen. Så då ställer de hellre in så kan ingen lära sig något.

Welcome to America.

Märk väl att detta fenomen också inträffar när det är för varmt, för kallt och speciellt när det snöar. Så kallade "snowdays". De frågade mig om vi hade det i Sverige och jag ba... Nej... Halva skolan kan inte komma till lektionerna men vi kör på ändå...
Haj aj äm fråm Swiden.

Idag... Har vi hjälpt Michele i ladan.
Fast eh... Jag vet inte. Jag tvättade ägg liksom...
Medan vår get, Luna, stångade mig lite lätt på rumpan.
"It's her way of being friendly. She wants to hump you."

Vad mer kan jag säga...
Bara ännu en gång ursäkta för bildbristen.
Det är inget jag kan göra åt faktiskt. Internets fel.

Puss


Bildbrist

Det råder bildbrist på min blogg - jag vet.
Personligen hatar jag att läsa bloggar utan bilder.
Men jag kan inte ladda upp bilder!! Förstår inte vad som är fel :(

Jag har dock några saker att säga:
 • Osten här är orange. Cheddar. Den är god. Jag planerade att ge bort min osthyvel till någon men har bestämt mig för att behålla den.
 • Jag har gått ner i vikt vilket är väldigt konstigt. Men snart går det väl upp igen. Idag åt jag hamburgare för tredje dagen i rad. :)
 • Hej farmor, jag såg din kommentar! Hälsa langamma från mig :)
 • Idag skapade min fd klass Sp3b ett event till sin studentskiva. Den kommer vara på Engelen den 15e maj (dagen efter jag fyller 19 woopwoop) men jag kommer inte kunna komma! Det känns lite sorgligt men jag vet att de kommer ha det jättekul :) Puss på er Sp3b.
 • Min amerikanska mobil la av efter en vecka. Underbart. Försöker ringa Straight Talk men "the estimated time in line is 20 minutes"... Nej tack.
 • Jag äter goda färsta bagels varje dag. Med cream cheese. Åh, jag vet att ni är avundsjuka.
 • Kaffet här är hemskt. Men jag dricker det ändå.
 • Klänningarna till Homecoming är hemska. Seriöst. Jag önskar att jag hade tagit med mina svenska klänningar! Aaaaah. Är så mycket jag ångrar att jag inte tog med :(
 • När jag shoppade i förrgår insåg jag att jag är en "size 1". Det kändes coolt.
Det är allt för idag tror jag :) Puss


Förlåt

Förlåt förlåt förlåt jag lovade men internet har varit galet och jag har varit lat.

Igår shoppade jag. Alldeles för mycket kanske. Hehe.
Men det behövdes!
Köpte två par jeans, en tröja, en kjol (så fiiin), mascara och ögonskugga. Jag är NÖJD.
Jag menar, så mycket saker för 140 dollar är väl bra... :)
Ska ta kort sen så får ni se dem :)

Idag hjälper vi Michele i ladan så mycket vi kan. Hon är däremot orolig för att vi inte tycker det är kul. Lite för orolig. Men alltså... Det är ju inte KUL att mocka hästbajs men det betyder ju inte att vi inte gör det. Det är okej. Men hon tror hela tiden att vi inte har det bra här. Och det spelar ingen roll vad vi säger, att det är OKEJ, vi VILL hjälpa.
Hm. Sen det faktum att Key har på sig munskydd och diskhandskar kanske inte hjälper... haha :) <3

Ska försöka träffa min kompis Josey idag!
Ooooch...
Lauras hund Gracie har dött.
Och vår grannes mamma har dött.
Båda hade varit sjuka länge. Men lite sorgligt ändå.

Av någon anledning kan jag inte ladda upp bilder. Gah! Jag försöker senare ikväll, puss!

Dålig uppdatering

Alltså förlåt för att jag inte skriver så mycket som jag brukar :)
Idag har jag gått i skolan i två veckor och jag har det bra!
Nu är det långhelg, eftersom att det är labor day på måndag så är vi lediga då, så, yay tre dagar ledigt :)
Men alltså, till skillnad från alla andra ser jag fram emot skoldagarna. För då får jag träffa mina vänner hehe.

Igår skypeade jag med mamma och Bengt förresten! Det var mysigt.
Om ni vill skypea med mig kan ni prova logga in vid 14-15-tiden imorgon. Kan inte lova att mitt internet kommer funka imorgon, man vet aldrig liksom, men det borde det göra. Så logga in då så kanske vi kan prata lite!
Och har ni inte mig på skype är mitt skypenamn mitt för- och efternamn i ett ord. Det gäller bara att stava det rätt ;)

Imorgon (dvs ni ser det på söndag morgon) får ni ett blogginlägg med en bild, ok? Jag lovar.

Jag vet inte vad jag ska skriiiivaaaaa...
Äh, det här får räcka för idag.
Jag menar, jag är egentligen överambitiös som bloggar varje dag.
Jag hade planerat att göra det typ varannan dag, men det är så kul ju!

Ord jag har lärt mina vänner (de tycker det är extremt roligt):
Bord [Buuud]
Blomma [Blumma]
Apa gillar bananer [Apa gilla banane]

[  ] = deras uttal

Det är allt för idag tyvärr, ciao!
(skulle ha publicerats igår)

Yay jag skypeade precis med min kära syster Mia.
Det gick bra! Jag grät inte :)
Och var jätteskönt att prata med henne en stund.

Glömde förresten berätta att jag har gjort illa min fot. Igår. Hade sandaler på mig och fick en träbit upp i foten. Så det är väldigt praktiskt med en sjuksköterska till värdmamma :) så länge det inte blir infekterat ska det nog gå bra, men det gör ont att gå.

Idag pratade jag svenska! På dramalektionen hade vi en lek där vi skulle låtsas vara från ett annat land och inte kunde prata engelska. Och sen skulle vi försöka förklara vad vi behövde genom att gestikulera.
Så de andra fick hitta på något låtsasspråk men jag körde på svenska jag :)
Jag behövde en guldfisk och skulle förklara det för Josey (en kompis här):
"alltså det är en guldig sak som simmar"
"sak? you need a sock?"
"nej nej nej alltså en fisk. en fisk för tusan. som simmar"
och så gestikulerade jag hej vilt tills hon tillslut fattade.
det var kul och alla tyckte jag var cool.

kändes väldigt konstigt att prata svenska dock för det kändes som att alla förstod vad jag sa men ändå visste jag att de inte gjorde det? konstig känsla.

eh... jo, lite orolig inför homecoming. finns en del som jag är rädd ska fråga mig, och som jag inte vill gå med. aaaah. och klänning? jag vill ju vara snygg. finns bara fula saker här.

btw, jag har FORTFARANDE aldrig varit i downtown Roanoke. Det är fint. Jag vill.
hoppas kunna få michele att åka in till stan imorgon och äta med Carly och hennes mamma (micheles kompis) på en vietnamesisk restaurang. finns många restauranger jag vill prova här.
finns ett jättebra donutställe, ett cupcakecafé, jag har fortfarande inte ätit på KFC eller Dairy Queen...
Men jag har 10 månader på mig :)
RSS 2.0