Coolaste katten i det långa landet falukorv.

Namn: Anna Victoria Hermannsdottir
Född: 14e maj 1993
Bor: I Stockholm
Skola: Södra Latin
Inriktning: Sam språk
Familj: Mamma Helena + hennes man Bengt,  pappa Hermann + hans flickvän Anna (JA vi har samma namn), lillasyster Hilda 2 år (halvsyster), storasyster Mia 25 år (helssyster).


Hilda


Mia & jag


Mina älsklingar i Sp2b :) <3


Nu ska jag till Täby centrum och fika med min kompis Anna. Det är förövrigt helt sjukt att både min pappas flickvän och två av mina närmaste vänner heter Anna. Plus jag då. Fattar inte grejen med det namnet. Ja ja, för att undvika förvirring: idag ska jag fika med Anna NILSSON.


I just came to say hello.

Nu ska jag lägga upp den här bloggen på utbytesstudent.se :) Tänkte att det kan vara kul att ta kontakt med andra utbytesstudenter lixom. Jag har nämligen fått lite USA-hype nu, det blir väl så när man inte har något bättre för sig än att sitta och googla på usa och läsa utbytesstudenters bloggar.


Sommar sommar sommar snart tack! <3

Them other boys don't know how to act

Sitter och lyssnar på Justin Timberlake av någon anledning. Lite nostalgi från min dansartid när jag hör Sexy Back. Ansökningarna är klara sedan länge, väntar bara på en värdfamilj nu. Bara att vänta och vänta. Antagligen får jag veta någon gång i sommar. SPÄNNANDE! Fatta vilken lycka när jag får veta vart jag ska och vilka jag ska bo hos... Omg. Jag valde nordöstra regionen. Dvs jag kan hamna var som helst från nere i Virginia och Kentucky, upp till Ohio och Maine. Jag tycker det verkar bra :) Bibelbältet känns ju så där lagom lockande...

Nu har jag sportlov. Ska i princip bara gymma och plugga, ta hand om mig själv. Festa lite, slappna av. Det är sånt här man lever för. Förresten, en rolig sak. I vår är det ett obligatoriskt möte på Explorius, alltså organisationen jag åker med. Kan ni gissa vilket datum mötet är i Stockholm? Jo det råkade tydligen bara vara så att det är den 14e maj, samma dag jag fyller 18. Halvkul att gå på möte då kanske... Men men, sen efteråt ska vi gå på Friday's och efter det ska jag gå ut och supa mig redlös - helt lagligt. Så vad tusan, det blir en bra dag.

Lo mejor de mi vida eres tú

 

 


RSS 2.0