God Jul!

...eller Lod Lul som vi säger hemma hos oss haha. Gammalt internskämt.
Hoppas den här bilden på vår gran ger er lite julkänsla :) Jag ser konstig ut men vill att ni ska se exakt hur stor den är haha.Ska inte göra någonting idag. Vi tre ska bara sitta hemma... Jag ska skypea en del med mamma och pappa. Hoppas mina paket från er kommer... Har inte fått något än :/ Och blir lite jobbigt om jag inte får det. Sharon och Lees presenter är ju där i också :/ Och jag vill ju ha min fina tröja mamma stickade. Och knäck. Mmm.

Så hoppas hoppas hoppas...

Här är vår jultomte haha. Han dansar och sjunger. Han skrämmer mig lite för han står utanför mitt rum. Tror alltid att en riktigt person står där. Haha.

Och Milli... Jaa.

Känns inte riktigt som jul det här. Vill inte vara här egentligen. Men ja. Nästa jul få bli extra bra helt enkelt. För det blir ingen jul i år. Typ. Så tänker jag. Så orkar inte ens försöka. Kommer bara bli besviken för det kan inte bli samma sak. Jag menar jul är när man är med sin familj. Det tycker jag i alla fall. Skiter i presenterna och maten. Jul är familjen. Sååå.. Om ens familj är på andra sidan atlanten är det ju inte jul.

Jaja. Det där lät väl sorgligare/värre än jag menade, men vill bara förklara hur jag tänker. Är inte ledsen eller så. Menar bara att för mig är det ett år kvar till julafton. Och man klarar sig faktiskt utan jul ibland. Bäst för jorden att den inte går under 2012 :) För nästa år.. Då jävlar.

God Jul på er allihopa! :)


P.S. Haha tittade nyss på Mange Bjuder. Lite sent kanske men ändå. Höll på att dö lite. Gud vad sköna de är? Och så ser man ju södra latin där också :)
http://www.youtube.com/watch?v=d-j_Foia8oQ


Update:
Här får ni förresten också se julkortet från mig, mamma, Bengt, Mia och Mats.
Haha så fult!

http://sendables.jibjab.com/view/7i073mCLyXylUaJsUSwS

Och brevbäraren var precis här... Inga paket.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0